Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by panselin4

Mi am amintit, am vazut un polo cu mai putin de un an cu toba de esapament varza de rugina
    uita-te te rog sub masina ta la teva si sa- mi spui ce vezi........eu m-am uitat si se vede o evolutie a ruginii la teava de esap cam rapida, nu dau mai mult de 2 ani.....

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
    Last edited by Oti; 25 May 2015, 10:51.
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
      mai fac ceva km si o dau si imi cumpar alta masina
      Daca ti s-a pus pata sa o dai si vrei sa mai iei ceva pe masina, ar fi bine sa o dai cat mai repede

Comment

• am si eu rugina la esapament, dar sper sa tina inca ani buni
        la loganul din 2008, esapamentul era intreg cand am dat masina,dupa 5 ani de utilizare, doar parca una din prinderile tobei, din spatele masinii ruginise si se desprinsese, si o sudasem

Comment

• matizul l-am dus la rabla cu esapamentul intreg, un colier era rupt din vina mea, ruginit cum era mai tinea.....rugina la tabla a aprut dupa 3-4 ani , imediat dupa garant coroz, indoituri in tabla de la oamenii care m-au ajutat sa o scot zapada, o masina care timp de 8 ani nu si-a batut joc de mine, la felul cum evolueaza lucrurile la Dacia nu cred ca prind 4 ani fara belele......

Comment

• Originally posted by panselin4 View Post
            am si eu rugina la esapament, dar sper sa tina inca ani buni
            la loganul din 2008, esapamentul era intreg cand am dat masina,dupa 5 ani de utilizare, doar parca una din prinderile tobei, din spatele masinii ruginise si se desprinsese, si o sudasem
            Dupa 1 an si 7 luni toata toba este ruginita. Din pacate s-a confirmat rugina la capota si dmarginea de langa grila, acu sa vedem solutii. Credeti ca e prea mult daca cer inlocuirea capotei? Poate sa apara si mai multa, o fi vreun lot de tabla cu probleme?

Comment

• Originally posted by Oti View Post
              trebuie intretinuta...cu invest minima, altfel o dai greu.....nevasta are dreptate sa nu pun suflet in masina.....am renuntat la jante de aliaj, mi-a facut capul calendar cand a aflat ca am fost in service in garantie.....ca stie ce pot.... tot ce fac pentru ea este low cost ca sa nu-mi para rau, urmatoarea masina o sa fie cu aer conditionat...inima bat-o vina incepe sa faca figuri, am imbatranit.......
              PS
              Stiu ca nu este bine sa spui niciodata Dacia......poate vinde francezul peste 2 ani la o firma mai serioasa sau o iau rusii cu forta...sa zicem Kamaz, Lada in gluma....
              off topic: o femeie tot timpul iti va gasi ceva cu care sa te bata la cap. Daca nu e masina, e vreo pipitza de la servici cu care crede ca vb prea mult, daca nu e nici asta e ca stai prea mult la calculator samd ... asa sunt ele setate default ...
              Parerea mea personala, nu mi-o lua in nume de rau, este ca muncesti prea mult si te implici prea mult modificand o masina noua. Poate se preta mai bine pe tine o masina second daca iti place sa lucrezi atat de mult la ea. Ai investit timp, resurse si continui sa investesti ca s-o modifici ( ma gandesc ca nu-ti place cum e si vrei mai mult )

Comment

• ai dreptate......vecinul a schimbat doua bmv-uri pana acum (1 an), le sch ca pe ciorapi, sunt ofticat cand vad cum arata si cum merg la km rulati..........si cand ma gandesc ca mi-a facut o oferta.........

Comment

• Chiar si la masina nou (gen Logan) mereu o sa ai cete ceva de facut...din pacate. Suntem in 2015 si inca apare rugina de miri de unde. Cand scapa Dacia de rugina? cand o sa fie toata masina din plastic?

Comment

• Nope, pana la dacia si plasticul va ruginii, este boala incurabila a masinii.

Comment

• Oare citroenu' tot asa rugineste? Vad ca un c-elysee e 8000 cu rabla.

Sent from mobile
                      Keep walking...

Comment

• NU cred ca rugineste, oricum mai bine un citroen, decat ”cazaturile” de la renault.

Comment

• Originally posted by jonnie007 View Post
                          Oare citroenu' tot asa rugineste? Vad ca un c-elysee e 8000 cu rabla.

Sent from mobile
                          N-are nici macar scut de plastic, sar iarna nisipul si zapada murdara de pe drum in tot compartimentul motor.
                          Per total, tot ca un Logan merge (suspensie moale, buna pentru gropi , jale in curbe in regim de viteza mare ), de ruginit inca nu am ce spune, ca n-au nici macar 12 luni astea de la munca.
                          Last edited by mr.K; 27 May 2015, 11:38.

Comment

• Originally posted by jonnie007 View Post
                            Oare citroenu' tot asa rugineste? Vad ca un c-elysee e 8000 cu rabla.

Sent from mobile
                            Nu se compara la echipare, eu am SL10 cu navigatie cu mp3, blueetoth..., volan de piele, geamuri electrice fata, spate, clima, jante 16", bancheta spate rabatabila etc etc cu 8500 EUR cu RABLA.
                            Dotarile mele le are doar echiparea de varf de la Citroen Elysee Exclusive si nici aia nu le are pe toate

Calitate/pret - Dacia ramane #1
                            Citroen, muuuult mai scump ...
                            Sunt 3 passaturi la primaria noastra, va fac poze sa vedeti in ce hal de ruginite sunt capotele, plafonul ... E tabla, va rugini ! E lege depinde de exploatare, ingrijire... multi factori

Comment

• Originally posted by GuGu21 View Post
                              E tabla, va rugini ! E lege depinde de exploatare, ingrijire... multi factori

Dar dupa 1 an si cateva luni deja sa te confrunti cu rugina nu e tocmai in regula!

Comment

• Calitate/pret - Dacia ramane #1
                                Care e unitatea de masura a calitatii, nu stiu.
                                Indicatorul e un nonsens folosit des in marketing.

Citroen, muuuult mai scump ...
                                Nu chiar. La confort stai mai bine in el decat in Logan.
                                E tot o roaba simpla, per ansamblu.

SL10 cu navigatie cu mp3, blueetoth..., volan de piele, geamuri electrice fata, spate, clima, jante 16", bancheta spate rabatabila etc etc cu 8500 EUR cu RABLA.
                                Tu ai, dar cine vrea sa comande acum, Citroen gaseste, SL 10 nu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google