Si pe mine ma sunau cu numar privat de la V.C. Deci nu e nicio problema daca suna cu numar privat
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
...de ce atata bucurie la necazurile oamenilor ?
...cred ca pe nici unul dintre cei care au probleme cu rugina , nu-i "umfla" rasul , dar o parte dintre voi va "spargeti" in "zambareti"
...se pare ca chestia aia cu "capra vecinului" e problema genetica la poporul roman.(sau la o parte insemnata din el).
Comment
-
Originally posted by tase-tase View PostSalut ,am fost sunat de la vocea clientului si au zis ca o sa intervina sa se rezolve problema mea cu rugina de sub bancheta spate.Mai tarziu dupa vreo 3 ore ,am fost sunat iar si au zis ca pot sa merg la sevice ca se rezolva problema cu rugina si nu trebuie sa platesc nimic.Dar ce a fost ciudat este faptul ca am fost sunat cu numar privat si sa recomandat ca este de la vocea clientului.
Comment
-
...se pare ca chestia aia cu "capra vecinului" e problema genetica la poporul roman.(sau la o parte insemnata din el).
E imbucurator totusi ca sunt useri care nu au gasit niciun punct de rugina pe niciunul din cele 7 Logan-uri avute in familie.
PS: De ce pui "..." inainte de orice propozitie? Incerca data viitoare cu majuscula.Last edited by mr.K; 17 June 2015, 08:39.
Comment
-
Stii care e marea problema la Dacia, nu recunosc ca au probleme si nici nu vor sa le repare/inlocuiasca apoi pe garantie. Garantia de 3 ani mecanica/6 ani tabla e praf in ochi, trebuie sa te rogi la toti sfintii ca sa rezolve ceva. Ca fapt divers, de 3 saptamani se bate pasul pe loc, timp in care rugina a mai aparut in alt loc si probabil va mai aparea daca nu se va remedia. Cine mai crede in garantia dacia, cel putin la tabla, e tare naiv.
Comment
-
E bine ca nici nu ploua in portbagaj. Era un miros inauntru de ti muta nasul....Attached Files
Comment
-
Este facuta in photoshop poza! Avea mai mult apa la locul de rezerva...din cat am vb cu baiatul care se ocupa de ea la spalatorie. Era masina de firma si nu prea i a pasat ca avea apa acolo (pana a inceput sa puta) Cred ca avea mult apa ptr ca si mochetele din portbagaj erau ude si miroseau foarte urat...plus ca a intrat apa si pe sub bancheta. Din cauza mochetei apa sa extins..
Comment
-
poti folosi masina pe post de cadita, faci baita la ...."fetita", ce inseamna neglijenta! aici vina este impartita, se mai intampla sa intre apa, dar ei masuri....bine ca nu au inceput broastele sa cante....„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment