Din ce am mai citit prin topicul acesta imi permit sa consider ca esti ironic
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Aia e fix......vopsire proasta, in tura de noapte, uite pun eu poze:„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postadica ruginiul ala din poza doi e doar din vopsire ?
PS
Spoilerul din plastic s-a frecat de bara metalica, unde s-a luat vopseaua a ruginit. E simplu. Data viitoare cand o dau jos fac poze detaliate.Last edited by Oti; 28 October 2015, 21:42.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Pt lacatus
Te duci la reprentanta, le arati problema. Fac poze, deschid dosar de garantie, il trimit la Dacia. Dacia il aproba, service-ul te programeaza. Reparatia masinii nu ar trebui sa dureze mai mult de 2 zile. Cu totul, poti astepta pana la 2-3 saptamani ca sa iti repare masina.
Originally posted by mr.K View PostImi pot permite sa te rog sa ne descrii ce inseamna pentru tine probleme legate de rugina? Ca tot ce a fost pana acum, e fleac.
Comment
-
Originally posted by Oti View PostSpoilerul din plastic s-a frecat de bara metalica, unde s-a luat vopseaua a ruginit. E simplu. Data viitoare cand o dau jos fac poze detaliate.
Comment
Comment