Preţul mic l-am văzut, tehnologia nu prea ... Sau poate unii trăiesc încă anii 2000 ...
Probleme Rugina Logan II
Collapse
X
-
Originally posted by aris86 View PostDacia ruginește, fie ca va place sau nu. Asta e, tehnologie cu preț mic, nu prea se împacă nicăieri în lume.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Nici eu nu am vazut niciun L2 cu rugina, nici macar piscat. In schimb am vazut la mult laudatele masini (de hater-ii de Dacia, nu dam nume) : Skoda Octavia 2 (fix in bot la semnul de skoda), Megane 3 (la aripi) si un Corsa tot la aripi. Din intamplare pe toate le-am vazut in parcarea unui bloc de resedinta, deci se intampla si la case mai mari. Eu totusi tind sa cred ca sunt cazuri izolate,daca sunt cele la L2. Mi se pare ca Dacia scoate lucruri din ce in ce mai de calitate, evident pastrand proportiile deoarece sunt low-cost.
Comment
-
Originally posted by aris86 View PostDacă voi nu ați văzut, asta nu înseamnă că nu există și ca atare acceptați și părerile celorlalți, ca relatează din experienta proprie.
Comment
Comment