Probleme Rugina Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• aris86
    replied
    Sub chederul oricum sta apa când ploua, e toată fleasca după ploaie/spălătorie. Tocmai din acest considerent, am decis sa spăl mașina maxim 1 data pe luna și aia la omv, 6 minute. Iarna mai des, sa dau saramura de pe ea.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Dupa cum am mai zis si altora care se bat cu caramida in piept ca au garantie la tabla, garantia aia e fix pix, rugina oricum reapare daca nu se inlocuieste elementul cu totul.

Iar Dacia nu inlocuieste niciun element pe garantie, pe motive de rugina.
    Asa ca, puteti sa va stergeti undeva cu garantia la tabla.
    Doar sa revopsiti masina unde e ruginita si sa o maritati unui alt fraier.

Leave a comment:

• Luciano2
    replied
    La Stoicanu ori tabla nu a fost bine tratata anticoroziv-e cea mai plauzibila variantă, ori..cel puţin pe la chedere..nu sunt bine gândite şi lasă să pătrundă umezeala sub ele, umezeala care se menţine timp îndelungat acolo.

Leave a comment:

• t0rquemada
    replied
    Dacă arunci o privire la pozele din postul #1 avem o re-re-recidivă (reparate pe garanție), de restul nu mă leg

Garanția la coroziune e de 6 ani condiționată de revizii (control de coroziune) în reprezentață după expirarea garanției de 3, 4 sau 5 ani

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Cazul lui Stoicanu este inadmisibil ! si in mod sigur sunt o groaza de L2 fix in aceeasi situatie , cand descoperi una in asemenea hal, este bataie de joc , tabla aia nu este tratata cu absolut nimic , s-a vopsit si atat , jenant , inteleg ca este o masina lowcost dar nici chiar asa , in mod sigur mai sunt si altele doar ca posesorii nu activeaza pe forum.

Si o tabla oridinara zincata care o gasesti la metru in magazinele de bricolaj tine mai mult .
    Last edited by prometheus; 18 September 2017, 21:40.

Leave a comment:

• sebibv
    replied
    Eu nu inteleg...acea rugina, nu este acoperita de garantie? Nu au cum sa spuna ca a fost lovita din exterior tabla.
    In mod sigur infloreste de dedesupt.

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Al naibii ghinion, sa va vad pe voi când o sa aveți parte de ghinionul lui stoicanu, Cristi, al meu și alții.

Leave a comment:

• Luciano2
    replied
    @stoicanu

Ce văd la tine în poze e extrem de grav..Aşa ceva n-am avut nici pe L1 după 12 ani..Eu cred că ai avut mare ghinion.

Leave a comment:

• abc
    replied
    M-am referit strict la MEGA MALL.
    Nu neg ca poate sa fie posibil o astfel de situatie (toate locurile ocupate). Eu nu am vazut asa ceva nici sambata seara cand afara era viscol.
    Exista si alte cauze pentru aglomeratia din parcare: multi parcheaza pe doua locuri deoarece pentru a reduce costurile mentinand numarul locurilor de parcare s-a ales solutia ca acestea sa aiba dimensiunea minima prevazuta in standardele de proiectare.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    La pariu ca te duc in toiu' iernii in moluri unde nu poti sa arunci un ac nicaieri, nici macar la etajele superioare, in conditiile expuse de mine mai sus.
    In general, da, sunt, insa cand e anuntat cel putin cod galben, se duce dracu' tot.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google