Originally posted by 2012
View Post
Logan cu 660.000 la bord
Collapse
X
-
-
Nu inteleg dece aveti numai grija motorului (care mai are si pompa de apa, demaror, alternator, injectoare).
O masina mai are si ambreiaj, planetare, rulmenti, telescoape, bucse, pivoti, placute frana, etrieri, caseta directie, etc, etc.
Cand faci curse asa lungi si dese, presupun cu destinatia stabilita ( in ziua si la ora de ...), nu prea vrei sa te lase caruta in drum.
Asa ca atunci vorbim de mentenanta preventiva. Adica inlocuire inainte de momentul defectarii acestora.
Si toate acestea necesita, pe langa bani, TIMP.
Si in cazul asta, timpul e problema. Cand si cum?
Apropo, GPL-ul de pe masina, este dotare din fabrica?
Comment
-
Nu ai cum sa nu fi deacord cu ozenel.
Daca in loc de kilometraj masina mea avea ore de functionare probabil eram pe aproape de cea cu 660.000.
Cel putin la mine iarna merge aproape 10 ore pe zi ( ore de functionare)
Vara mai putin ca mai gasesti un copac unde sa stai la umbra.sigpic
Comment
-
Se pot face 600mii de km, nu e nici o problema. Tatal meu conduce un Vw Caddy cumparat nou in 2012 februarie si masina are acum 300.000 km. Sambata si duminica masina nu a circulat. Si in cursul saptamanii a avut rar ce e drept zile libere. Plus zilele in care a fost la revizie, reviziile s-au facut numai la porsche . Am dovezi , care e carcotas pot poza tot carnetul de service cu reviziile din 30 in 30 de mii de km. Motorul este 1.6tdi 105cp,distributia pe lant.Zero probleme dupa cum se vede si in caietul de service ..asta pentru aia cu vw sucks.A si are si dpf la fel zero probleme si cu el.
Deci 600mii in 2ani daca masina a avut 2 soferi si s-a circulat 7zile din 7 e foarte,foarte posibil
Comment
-
apropo
stiu si eu un logan 1.5 dci cel de 60 cp din 2006 cu 200.000 in bord si cu motorina numai deaia originala din galeata . motorul nu afost desfacut niciodata si tipul face zilnic o naveta de vreo 90 km . acum a inceput un lot de motorina din damigeana care cica nu mai are nicio o culoare este ceva incolor asa ... este grasa la degete da.....
Comment
-
Oare nu ar fi mai bine ca înainte de a mai adăuga câteva pagini de comentarii ca domnul hellguy să mai vină şi dumnealui măcar cu un răspuns/replică/poză?! Oare mai este activ!? Poate e plecat deja în Germania!? Cine ştie! Cel mai probabil multe din răspunsuri se află la dumnealui!
Să-l aşteptăm!?!
Stimă
Comment
Comment