Preșuri De Noroi Logan II

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

42 ron, suma enorma... Pe de alta parte, daca fiecare al 10-lea client face reclamatie...
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by mumus View Post
      Si asta este o scuza?
      nici vorba! dar treaba cu garantia e cam generalizata in Romanica.

servicii deplorabile!
      Keep walking...

Comment

daca gasesti acele deflectoare de aer (cu tot cu piulite metalice) undeva ieftin, spune-mi si mie

Comment

Stie cineva "de cat" e surubul, sau "de cat" e piulita la aceste deflectoare/sorturi noroi ?
          (Chiar, cum se numesc oficial ?)
          Ma gandesc la niste piulite tip "fluture" din comert ca sa le inlocuiesc pe cele de plastic, ca daca primesc tot la fel din partea Dacia nu am facut nici o afacere, iar sa le cumpar de la reprezentanta trebuie sa fiu...nebun.
          "Nimeni nu scapa virgin, viata le-o trage la toti."
          "Parerile-s ca gaurile din cur , toti au cate una."

Comment

Bazilman vezi in postul #26.

Cele din poza sunt alea noi. Cele din text sunt alea vechi.
            Teoretic sunt M6, insa am impresia ca difera pasul.
            Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Multumesc t0rquemada, (altadata am sa fiu mai atent la postari). Se pare ca sunt M5 din specificatii.

Comment

eu vad ca am piulite precum cele din pozele lui Jonnie007
                sper ca cu aceste piulite nu s probleme
                ce o fi fost in capul astora de la dacia de au montat initial piulite de plastic la acele deflectoare, care sunt expuse, o aberatie, asta pt a pune oamenii pe drumuri dintr o prostie de a lor

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
                  Bazilman vezi in postul #26.

Cele din poza sunt alea noi. Cele din text sunt alea vechi.
                  Teoretic sunt M6, insa am impresia ca difera pasul.
                  Asa este Torqemada, nu se pot pune piulite "normale" difera pasul, seamana mai mult ca un holsurub cu pas in spirala. Am incercat azi sa gasesc ceva in comert dar se pare ca tot varianta Vocea Clientului - Dacia ramane solutia.

Comment

Bazilman, ai mai telefonat la Vocea Clientului? Ce ți-au spus?

Comment

Ptr suruburi cu filet mai rar, gen holsurub, cautati un fel de fluture din tabla (la megane se prinde tabla aia subtire dintre sasiu si toba).
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Salut am gasit aparatori noroi pt logan 2 fata as vrea sa stiu daca se potriveste si la sandero 2

Comment

Daca sunt cele originale pentru Logan II, atunci se potrivesc pe toata seria x52, prin decupare, au sablon pentru Logan, Sandero, MCV
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Nu sunt originale dar pe punga scrie Renault si sunt decupate unde vine capatul pragului

Comment

Originally posted by Sil View Post
                              Bazilman, ai mai telefonat la Vocea Clientului? Ce ți-au spus?
                              Imi cer scuze de intarziere !
                              Rezolvarea a fost: schimbarea pe garantie.
                              Am postat la mine pe My Ride foto si informatii si am omis acest thread ca sa nu se considere dubla postare.

Comment

salut, o solutie practica: un dop de pet gaurit apoi infiletat, eu asa am procedat.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google