Singurele surprize sunt seria Stepway pe Dokker și Lodgy.
Renault Pregătește O Versiune Sportivă A Modelului Dacia Sandero
Collapse
X
-
Lodgy Stepway si Dokker Stepway ?
Daca tot au inventat " conceptul " Stepway, implementat intii pe Sandero rezultind un model Sandero Stepway fara nici un scop in lumea auto ( credeau ca se va bate cu VW Tiguan sau cum ??? ) ei acum cred ca vor impulsiona vinzarile Dokker si Lodgy daca vor pune un sticker cu Stepway pe lateral ?
Bine ca sint serie limiatata, sa vada ei ce " succesuri " vor avea cu ele ...
Totusi cred ca nu poate fi adevarat...chiar si pentru Dacia, poate se mai gindesc si ei cu un pic de efort... sa-si forteze un pic inteligenta...hai ca nu doare...Last edited by bogdan_cr; 17 February 2015, 09:53.
Comment
-
Lodgy Stepway in ce nişă de piata se va incadra?
Seria Stepway are elemente de design suplimentare, cativa cm in plus la garda de la sol .... nu prea multe fata de varianta full Sandero.
Lodgy Stepway va fi un microbuz ma inalt, sa nu cumva sa o rastoarne vantul lateral.
credeau ca se va bate cu VW TiguanLast edited by mr.K; 17 February 2015, 10:00.
Comment
-
Eu am citat din sursa respectiva ca va aparea o serie limitata ( asa au declarat oficialii firmei ) Se va prezenta la Geneva la salonul auto din martie. Mai aniverseaza odata 10 ani de succese romanesti.
Nu eu am adus in discutie cuvintele Stepway sau Lodgy sau Dokker
Comment
-
Dacia va prezenta versiuni aniversare în ediţie limitată ale tuturor modelelor produse sub marca românească, cu excepţia Dokker Van, la salonul auto de la Geneva din martie, pentru a celebra zece ani de la relansarea brandului, a anunţat miercuri grupul francez Renault, de care aparţine Dacia, potrivit mediafax
Comment
-
N-am scris eu "orice motor disponibil în gama Dacia", deci nu e logica mea.
Trebuiau sa precizeze: orice model disponibil in gama Dacia pentru modelul respectiv.
Bine, ce sa te astepti de la unii care nu stiu ca 2015-2014= 11 ani, ei ii dau inainte cu relansare de 10 ani pana in 2020.
Erata.
2015-2004= 11 ani,
Comment
-
-
Au apărut în sistem și capacele cromate pentru carcasele oglinzilor(pentru x52 și x79 ph2), deși .pdf-ul e din 2013!
8201456216 50,34e+tvaLast edited by t0rquemada; 22 February 2015, 21:54.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment