Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• De la un prieten care lucreazs la un service auto.
    sigpic

Comment

• la fel de omologate ca jantele lu' Madutzu nu ?
      Nu vreau sa intru in discutii inutile, daca intelegeti ce am scris bine - daca nu, iarasi bine ...
      Dar totusi, zic si eu in dorelismul meu - daca 99% din soferi sunt multumiti de farurile de logan2 ( eu am avut logan2 ambiance si mi s-au parut foarte bune ) si apar un-doi dorelenihio care vor mai puternice ca ei nu vad, oare problema e la cei 99% ?!
      Sau sa inteleg ca toti de pe forum va plangeti ca sunt proaste farurile ? In cazul asta, imi cer scuze - probabil mi s-a parut mie ca-s bune

Sanatate !

Comment

• Nu are nici o legatura cu jantele.
        Alea nu au omologare rar pentru logan.
        In schimb becurile au cele de firme cunoscute mai putin cele pentru raly care au 90/100w
        sigpic

Comment

• Deci GuGu21, becurile gen Osram NightBreaker unlimited si altele de genu, nu alea xenon look ce le iei din supermarket cu 5 lei sunt foarte ok si nu orbesc pe altii...gen cei cu xenon care nu e oem. Plus ca sunt omologate, nu deranjeaza cu absolut nimic, doar ca au o lumina mai alba. Acum, daca tie iti place sa conduci la lumina lumanarii, spor.

Comment

• Culmea e ca ale mele sunt chiar lumanari ca asa sunt pe gustul meu .
            sigpic

Comment

• Ma refeream la lumanari, nu in sensul de lumina galbena(aici tine de ochii fiecaruia cum prefera), ma refeream ca cele din fabrica luminau prost.

Comment

• Originally posted by GuGu21 View Post
                la fel de omologate ca jantele lu' Madutzu nu ?
                Nu vreau sa intru in discutii inutile, daca intelegeti ce am scris bine - daca nu, iarasi bine ...
                Dar totusi, zic si eu in dorelismul meu - daca 99% din soferi sunt multumiti de farurile de logan2 ( eu am avut logan2 ambiance si mi s-au parut foarte bune ) si apar un-doi dorelenihio care vor mai puternice ca ei nu vad, oare problema e la cei 99% ?!
                Sau sa inteleg ca toti de pe forum va plangeti ca sunt proaste farurile ? In cazul asta, imi cer scuze - probabil mi s-a parut mie ca-s bune

Sanatate !
                Ce treaba au jantele mele? Te-au orbit si nu stiu eu?
                Exact cum a spus M. Florin, nu te documentezi deloc. Pt cultura ta jantele mele au omologare TUV ( banuiesc ca stii ce e aia), care e cu mult peste rar-ul de la noi. Atat timp cat nu afecteaza comportamentul masinii in trafic, ci chiar il imbunatatesc, nu vad unde exista acea problema " colaterala"
                Ca tot se vorbea de becuri, am osram night braker plus; aceeasi putere cu cele ale masinii. Omologate, evident. Farurile sunt reglate perfect si nu deranjeaza pe ceilalti participanti la trafic.
                Ti-am inteles problema, insa generalizezi si te iei de cine nu trebuie. mai citeste posturi, mai invata unele chestii si apoi da cu piatra, asta daca ai in cine si de ce

Stoicane sunt curios cum vezi pe ploaie sau ceata; banuiesc ca sunt mult mai bune decat cele stock
                Last edited by Madutzu25; 14 November 2014, 17:07. Reason: Automerged Doublepost
                My Ride sigpic

Comment

• Osram offers innovative and sustainable lighting solutions. The product portfolio of Osram ranges from modules, LED lamps and luminaires to light management systems.

pentru nestiutori accesati linkul la fiecare tip de bec,difera doar culoarea luminii, puterea si fluxul luminos este acelasi.
                  Captain of the black pearl

Comment

• ...eu sunt multumit de lumina ambelor L2 pe care le conduc , probabil au acelasi tip de becuri cu toate ca este "o diferenta de varsta" de 8 luni intre ele
                    ...daca pui becuri omologate care sa se inscrie in recomandarea producatorului auto si farurile sunt reglate corect , nu are cum sa "orbeasca" pe nimeni
                    ...cred ca cea mai mare problema este proasta reglare a farurilor si apoi calitatea becurilor, fie acestea si de rally

...s-aveti drumuri luminate !

Comment

• Becurile galbene sunt maibune dacat cele albe pe vreme capricioasa cum ar fi ploaie ceata ninsoare deoarece reflexi lumini nu mai deranjeaza asa mult ca la cele albe
                      Si am eu slabiciune pentru genul asta de bec cu lumina cat mai calda
                      Si cand am spus ca sunt lumanari nu am glumit dar din punctul de vedere al culorii nu al intensitati lumini.
                      sigpic

Comment

• Stii cum se zice, doi oameni, trei pareri...
                        Eu am o slabiciune pentru lumina calda, cind vad becuri cu lumina galbena ma ia cu lesin de la stomac...
                        Alb arctic aia lumina...parerea mea, am mai spus-o ...

Comment

• Alb arctic!!! , ala cum este?
                          Eu stiu ca este alb cald, alb neutru si alb rece.Cine stie , poate nu sunt eu pus in tema cu noile aparitii tehnologice.
                          Captain of the black pearl

Comment

• @bogdan inseamna ca o ti numai in lesin ca tot iluminatu stradal este cu lumina calda(galbena)
                            sigpic

Comment

• Da, ochelarii de soare fac minuni ...

Comment

• am fost la service ( Meridian Nord) pentru a regla farurile, si ce sa vezi
                                pana acum faza scurta batea maxim 5-6m, acum am 7-8 si reglate pe invers (dorel, este prezent si in acest service )

far stanga bate mai sus ) feriti-va ochii
                                far dreapta mai jos
                                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google