Fire e posibil sa nu ai, cel putin o mare parte din cablaj. La adt se adauga proiectoarele, alta maneta, manopera. Ia legatura cu userul planetara, gasesti la el ce ai nevoie. Instalarea e alta distractie
Faruri Logan2
Collapse
X
-
Originally posted by poilkj View PostTotusi ...revin la intrebarea, care mi-a dat ideea de a deschide acest post: a testat cineva farurile de Logan2, noaptea pe ploaie, stazi neiluminate sau iliminate insuficient ? Care este nivelul de vizibilitate pe care il asigura ?
Vi se pare satisfacator pentru o masina noua ? Va spun sincer ca eu nu sunt ok cu acesta lumina... Eu am facut acest test si am constatat ca in anumite situatii,am observat pietonii, care evident traverseaza neregulamentar, intr-un moement foarte tarziu, si foate aproape de un potential impact. Pentru asta eu as avea nevoie de niste faruri care sa imi asigure suficienta lumina, astfel incat sa pot conduce masina mea noua si in aceasi timp sa ma simt in siguranta.Last edited by Oti; 22 January 2015, 09:43.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Dacă tot nu aveți ce face cu banii, puteți înloci farurile normale cu cele de SL10 - un chilipir.
SL10
far dreapta 260106223R 111,79e+tva
far stânga 260607796R 111,79e+tva
X52 normal
far dreapta 260105344R 129,04e+tva
far stânga 260601236R 129,04e+tva
proiector ceata 261500097R 29,02+tva identice st/dr
becurile sunt H16 19wPentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View PostOare ma intreb, cei care comenteaza acuma nu tanjesc ei unpic dupa SL10 si-i cauta nod in papura numai sa-ti aline "tristetea" ca n-au si ei ?
Ce-mi mai vazura ochii, ca poti si tu sa-ti pui tu geamuri electrice. Bafta la tras fire si la decupat capitonaj !
Am luat L1 pentru k4m care unii chair tinjesc ca nu exista pe x52 ( mai ales pe MCV unde era bine de pus ...)
Ceea ce vreau de la o maisna si nu-mi ofera asta care o am acum si nici un x52 nu-mi poate oferi sint decit TEP si faruri adevarate originale omologate xenon . Nici chiar sl10 nu are.
Nu-mi trebuie clima si nici comenzi geamuri pe usa, am AC nu deschid gemurile niciodata.
Hai ca poate acum s-a inteles.
Comment
-
Daca schimbarea farurilor cu unele de SL10 nu ar presupune nici o modificare a instalatiei electrice, le-as schimba. Dar sunt ok si cele cu un singur bec. Si mie din fabrica mi-au venit reglate foarte jos si nu vedeam in fata nimic, dar dupa un reglaj in reprezentanta totul e ok. Chiar vad foarte ok.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Postpozitie stop : p21/5w x2
semnalizare : py21w x2
AR : p21w x2
ceata : p21w x2
3stop : p21w x1 conform manual, posibil w16w
Să nu plângi dacă vei rupe urechile stopurilor la demontare.
@Madutzu25: Nu s-a cumpărat SL10 cu "climă" și butoane pe uși, chesții foarte cerute, pe motiv de "e scump" și tu vrei să dea lumea de la 400euro în sus pentru xenon sau led.
Multumesc
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Postpozitie stop : p21/5w x2
semnalizare : py21w x2
AR : p21w x2
ceata : p21w x2
3stop : p21w x1 conform manual, posibil w16w
Să nu plângi dacă vei rupe urechile stopurilor la demontare.
@Madutzu25: Nu s-a cumpărat SL10 cu "climă" și butoane pe uși, chesții foarte cerute, pe motiv de "e scump" și tu vrei să dea lumea de la 400euro în sus pentru xenon sau led.Originally posted by Madutzu25 View PostLe gasesti in cartea tehnica a masinii
Cum am spus mai sus îmi trebuie pt mașină nasului care vine in februarie, eu am lighean din 2007 , deci daca ma puteți ajuta... fiindcă nu am de unde lua .
Multumesc
Comment
-
Sper sa ajute pe toata lumea
P21w/ BA15S - semnal (galben), ceata, mers inapoi
P21w/ BAY15D dubla intensitate cu pini simetrici decalati - stop frana/pozitie spate
T10/ w5w - plafoniera, lampi torpedou,portbagaj si numar, galben pe semnalizare laterala
T20/w21w dubla intensitate- pozitie fata/drl
La acesta din urma nu se potrivesc pinii la toate modelele si trebuiesc inversati
Deasemeni exista si H4 (HB4) pt faruri si H11 pt proiectoare, cele din urma inutile.
La toate modelele exista si hipower, lupe sau smd samsung la unele(drl)My Ride sigpic
Comment
Comment