Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Schimba-le cum am facut si eu. Sint originale Reno, nu au ce-ti zice. La mine s-a uitat in proiectoare, a vazut becurile ca sint H11 ca la toate Loganele pe care le stia Dorel si nu s-a prins de modificare.

Comment

Cat a costat setul de proiectoare si manopera ?

Momentan voi cumpara un set H7 pt. faza scurta de Philips H7 X-treme Vision.

Comment

Proiectoarele le-am luat am spus mai sus situl, 120/buc, manopera facut mandea in garajul personal. Si 30 lei cablajul ca l-am schimbat si pe ala era cu fire pentru becuri de 2x24W

Comment

Apropo de proiectoare de ceață și becuri LED, Lodgy și Duster ph2 au același proiector tip x52 cu bec H16.

Un francez a folosit astea pe un Lodgy. Se poate vedea aici rezultatul(dreapta mașinii LED, stânga stock 19W)
          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Da, am vazut si eu becurile acelea, dar in primul rand sunt legale? Si suporta instalatia sa montam asa ceva?

Comment

Becurile LED sunt omologate in lampa cu reflector gandit pentru bec cu led, nu pentru incandescente.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Iar începem.
                Partea cu omologarea/legalitatea în România e discutabilă, dar cum unii visează tot felul de becuri/led/xenon pe x52, măcar să ia în calcul niște soluții deja probate și omologate în Franța (că de, suntem în UE).

Cât despre instalație, ține 2 becuri de 19w și nu ține 2 de ~8w.

Product Name: 80W H16 (JP) LED Fog Light (12-24V DC).
                Socket: H16 (JP)
                LED quantity: 16pcs
                LED Specification: 16pieces 5W SEL LED chips
                LEDs power:80W
                Color: White(6500-7000K)
                Working voltage: 12V-24V DC
                Operating current :560-750mA
                Working Power:about12Vx0.66A=7.92W
                working temperature:-40°C- 105°C
                Lumens : >800lm
                Beam angle:360°
                Packing Specification: Anti-Electrostatic Polybag
                warranty :1year ( used in normal condition ).
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Eu pana acum nu am avut montate leduri pe masina si nu prea vreau sa am(de aceea nu stiu cat sunt ele de legale sau nu), e ok masina asa cum a iesit ea din fabrica. Ma deranjeaza doar lumina slaba a proiectoarelor avand in vedere ca pe drumul care il fac saptamanal, toamna prind ceata multa si noaptea mi-ar fi de folos.

Comment

Solutia pentru tine Bogdane este evidenta, proiectoare normale H11, stai fara grija, n-ai tu treaba cin-te intreaba, proiectoare originale montate pe toate Renourile inclusiv Logan ph1

Comment

A se ține seamă de următoarele:

La x90 maneta de lumini comandă un releu (din cutia siguranțe motor) care dă +12v spre proiectoare - deci poți pune becuri de 55w.

La x52 maneta de lumini comandă direct proiectoarele, fără releu, via siguranța F26 din 260-1, nasol, dar prinvind partea plină a paharului - se pot separa cele 2 proiectoare din habitaclu, la eventuala montare a unui modul cornering lights.

Comment

Si daca tot veni vorba de cornering ... oare UCH-ul stie asa ceva la X52?
                        sigpic
                        This is My Ride!
                        !Visit and enjoy!

Comment

@ florin stie ceva, am vazut eu niste chestii in ddt. Insa cred ca e nevoie de ceva hardware in plus.

Led-urile in proiectoare sunt porcarii. Am testat personal asta pe x52. Se vad bine ca si imagine, asta daca esti coca si mergi permanent cu ele aprinse. Ca si utilitate sunt nule, nu vezi nimic pe ceata sau ploaie.
                          My Ride sigpic

Comment

Pai normal ca oglinda proiectorului nu este proiectata pentru acele becuri si mai fac si lumina rece cea ce pe ceatza e cum nu trebuie.
                            sigpic

Comment

Venit pe ninsoarea/ploaia de acum 2 zile spre Bucuresti, p A1. La sosire, amble afaruri fata ale L SL10 erau incetosate, cu condens clar pe dinauntru. Cauze si solutii?

Comment

Probabil nu au capacul infipt bine in spate, sau sunt crapate.
                                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google