Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa verifice capacele de cauciuc daca sunt puse bine

Sent from my iPhone using Tapatalk
    sigpic

Comment

Originally posted by dadan View Post
      Cu ocazia schimbarii cauciucurilor cu cele de iarna am reglat si eu farurile - pe aparat bateau mult sub linia ce indica inaltimea regulamentara a spotului.
      Practic pot spune ca s-a facut lumina in sat, unde pana acum aprindeam faza lunga sa vad mai bine pe strazi cu bezna totala acum vad excelent , chiar spotul de la farul dreapta bate in dreapta si spre indicatoare (pe sosea bate jos regulamentar).

Cat despre faza cu faruri aburite eu zic ca nu e deloc normal sa intre umezeala, cum credeti ca functioneaza un bec unde sta umezeala? nu credeti ca se oxideaza contactele alea daca sta acolo umezeala? sau ce se intampla cu becul cand are stropi de apa pe bulb in situatia in care nu e recomandat sa le atingi cu mana ... daca s-a vazut fenomenul si la masini scumpe nu inseamna ca la alea e ok - de obicei la tamponari usoare se strica farurile masinilor (se crapa se tensioneaza, se rup urechile de prindere etc) chiar daca masca din fata isi revine... si la o masina scumpa e cam scump farul ...
      Eu zic ca intr-un far aburit schimbi becul mai des decat intr-unul uscat si bine izolat.
      Ai fost la reprezentanta si ai cerut sa-ti regleze farurile?

Comment

...la reprezentanta am fost si eu cand am facut prima revizie la masina de serviciu si printre altele i-am rugat sa regleze farurile ce bateau foarte jos
        ...le-au reglat ft. bine , nu am probleme si operatia nu a aparut in factura .

Comment

Am fost fraier ca nu le-am zis sa le regleze cand am fost la revizie. O sa ma duc prin Bucuresti, zilele acestea.

Comment

Dustere am vazut destule aburite. Depinde si de vremea de afara, si dca te si uiti in far...
            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by aris86 View Post
              Ai fost la reprezentanta si ai cerut sa-ti regleze farurile?
              Da, la ei imi tin si cauciucurile - nu cred ca mi-au facturat operatia care e destul de simpla si dureaza 5 min
              RTFM

Comment

Am comandat niste becuri cu leduri cree soclu h11 ,am constatat ca sunt cam la fel cu h 16.
                Becul original are 19W si 500lumeni, becul asta cu leduri zice ca emite 1200lumeni, dupa cateva cautari am gasit ca are leduri cree XBD-r5 si conform specificatiilor poate sa emita pana la 309 lumeni, acum chiar daca nu este fortat la maxim si ar emite 200lumeni pe bucata , ori 16 bucati ar lumina ceva

Becul cu pricina arata asa ca in poza atasata.
                Attached Files
                Last edited by GFN; 28 October 2014, 22:23.
                Captain of the black pearl

Comment

Am fost si eu in seara la reprezentanta si mi-au reglat farurile. Mi-au facut discount, nu mi-au luat niciun ban. Si intr-adevar, acum am si eu lumina, nu trebuie sa ma mai ciorasc de fiecare data, la drum intins, mergeam mai mereu cu faza lunga in afara localitatilor si in interior unde nu erau luminate.

Comment

la ce reprezentanta ai mers, ai facut programare sau pur si simplu?

si la mine bat destul de aiurea cca.10m in fata pe scurta ridicate la maxim
                    Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Nu am facut programare, am fost la Meridian Sud sa inchei polita Casco si totodata am trecut si la Mecanica si i-am rugat sa-mi regleze si mie farurile.

Comment

ooooooooo,la prietenii mei !
                        am facut pentru azi la auto cobalcescu pe splai, 25 ron costa
                        Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Salut si eu am avut probleme cu "bataia'' farurilor. Am fost la reprezentanta si m-au intrebat mai intai daca am umblat la faruri sau am schimbat becurile, le-am spus ca sunt originale si nu s-a umblat la ele. In 5 min. au reglat farurile avand o diferenta destul de mare fara nici un cost.

Comment

În mod normal verificarea farurilor şi mai ales a modului cum sunt reglate ţine de dealer-ul care comercializează maşina, în ceea ce se numeşte ca procedură internă, "pregătirea pentru vânzare".

Comment

Originally posted by Ampt View Post
                              În mod normal verificarea farurilor şi mai ales a modului cum sunt reglate ţine de dealer-ul care comercializează maşina, în ceea ce se numeşte ca procedură internă, "pregătirea pentru vânzare".
                              Normal asa ar trebui.

Comment

Indiferent de suma, de ce sa platim pentru reglarea becurilor, cand noi nici nu am umblat la becuri? Ei le regleaza din fabrica prea sus sau prea jos pentru ca apoi noi sa facem "vanzare" reprezentantelor?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google