Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut! Si eu am fost astazi cu ea la service pt. reglat farurile. Au facut acest lucru fara sa comenteze absolut nimic, fiind in garantie. Cel din dreapta batea foate jos, iar cel din stamga a trebuit foarte putin reglat.
    Last edited by vali692001; 31 October 2014, 22:20.

Comment

• Oare e asa greu sa le regleze ei...
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Daca a facut cineva reglajul manual, ma poate ajuta cu mai multe info?
        Eventual de unde se regleaza si ce chei/inbusi imi trebuie?
        Nu am timp sa ma duc la service si prefer sa fac eu

Comment

• Toata operatiunea dureaza maxim 10 minute. Le poti regla si singur, dar posibil sa le faci sa bata dupa avioane. Avand in vedere ca ai grantie si ti le regleaza gratuit....

Comment

• o sa ajung cumva si la service sa le reglaze ca la carte dar pana atunci prefer sa ajustez eu
            farul de pe dreapta bate la max 25m iar din cate stiu, ar trebui sa bata la 50m

Comment

• Azi am fost pentru prima data in service Dacia, scopul a fost schimbarea cauciucurilor si reglajul farurilor. Toata aventura si un pictorial cu masina in service pe my ride http://www.clubsandero.ro/black_whit...3679#post33679
              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• ai dat de un "DOREL" bine macar ca ati schimba pe garantie ....
                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• Originally posted by Oti View Post
                  Azi am fost pentru prima data in service Dacia, scopul a fost schimbarea cauciucurilor si reglajul farurilor. Toata aventura si un pictorial cu masina in service pe my ride http://www.clubsandero.ro/black_whit...3679#post33679
                  Pentru reglarea farurilor ai platit ceva?

Comment

• Oti în automoldova73.jpg se observă un reper nou, protector tevi alimentare și frână.
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Crs Sandel - manopera sch cauciucuri 60 lei + bonus reglaj faruri, am ales reprez Dacia pentru a face un experiment, mai bine acuma decat mai tarziu, ei isi schimba sediul erau in plin proces de mutare, am ceva relatii dar nu am vrut sa abuzez, pozele le-am facut cu camera ascunsa pentru a profita de faptul ca masina era ridicata, am selectat din 200 de poze cca 100 care sunt cele mai clare, pentru a le studia acasa, si cine are nevoie sa se serveasca......
                      „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Azi am montat becurile cu leduri la proiectoarele de ceata iar la faruri am trecut de la Osram Silverstar la Nightbreaker Unlimited.
                        La Proiectoarele de ceata se vede diferenta de la opaitele alea de becuri la leduri care dau o lumina alba , la faruri se vede un mic plus de lumina fata de becurile celelalte
                        Attached Files
                        Captain of the black pearl

Comment

• Din pacate cand o sa fie ceata nu o sa vezi mare lucru cu proiectoarele alea, trebuia sa lasi becurile originale. Nu stiu daca ai observat dar producatorii de masini cu clasa mai inalta decat ale noastre pun xenon decat in faruri si in proiectoare becuri cu halogen.
                          Ps. Dar gusturile nu se discuta.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Pai daca ar pune xenoane in proiectoarele de ceata le-ar trebui si instalatie de spalare, autoleveling si lupe in faruri, de aia nu pun xenoane, nu ca nu sint bune, daca crezi ca au lumina prea alba pentru ceata, se pot alege xenoane de 3500-4500K nu 6000k alea de 6000 sint " prea " albe si nu le plac unora.
                            Se pot alege xenoane pe temperatura de culoare la alegere la masinile adevarate, Dacia nu ofera nici o varianta de xenoane in nici un fel de far.

Comment

• Pentru ceatza lumina galbena este baza asa ca xenoane cu lumina galbena nu am vazut
                              sigpic

Comment

• Alea de 3500k sint mai aproape de galben decit cele de 6000k-7000k care sint spre albastru
                                Oricum becurile galbene nu te ajuta prea mult pe ceata, e numai o chestie de obisnuinta.
                                Daca ar fi demonstrat stiintific ca galbenul e mai bun pe ceata s-ar fi dat o " norma europeana " de becuri galbene pentru ceata, dar acum te ia organu` daca te vede cu becuri galbene si gata amenda ...
                                Fara modificari fata de originalul de uzina, altfel se stie , amenda + CI retinut. Asa e legea.
                                Fiecare face cum vrea, depinde de relatii si de buzunar...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google