Salut! Si eu am fost astazi cu ea la service pt. reglat farurile. Au facut acest lucru fara sa comenteze absolut nimic, fiind in garantie. Cel din dreapta batea foate jos, iar cel din stamga a trebuit foarte putin reglat.
Faruri Logan2
Collapse
X
-
Azi am fost pentru prima data in service Dacia, scopul a fost schimbarea cauciucurilor si reglajul farurilor. Toata aventura si un pictorial cu masina in service pe my ride http://www.clubsandero.ro/black_whit...3679#post33679„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Oti View PostAzi am fost pentru prima data in service Dacia, scopul a fost schimbarea cauciucurilor si reglajul farurilor. Toata aventura si un pictorial cu masina in service pe my ride http://www.clubsandero.ro/black_whit...3679#post33679
Comment
-
Crs Sandel - manopera sch cauciucuri 60 lei + bonus reglaj faruri, am ales reprez Dacia pentru a face un experiment, mai bine acuma decat mai tarziu, ei isi schimba sediul erau in plin proces de mutare, am ceva relatii dar nu am vrut sa abuzez, pozele le-am facut cu camera ascunsa pentru a profita de faptul ca masina era ridicata, am selectat din 200 de poze cca 100 care sunt cele mai clare, pentru a le studia acasa, si cine are nevoie sa se serveasca......„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Azi am montat becurile cu leduri la proiectoarele de ceata iar la faruri am trecut de la Osram Silverstar la Nightbreaker Unlimited.
La Proiectoarele de ceata se vede diferenta de la opaitele alea de becuri la leduri care dau o lumina alba , la faruri se vede un mic plus de lumina fata de becurile celelalteCaptain of the black pearl
Comment
-
Din pacate cand o sa fie ceata nu o sa vezi mare lucru cu proiectoarele alea, trebuia sa lasi becurile originale. Nu stiu daca ai observat dar producatorii de masini cu clasa mai inalta decat ale noastre pun xenon decat in faruri si in proiectoare becuri cu halogen.
Ps. Dar gusturile nu se discuta.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Pai daca ar pune xenoane in proiectoarele de ceata le-ar trebui si instalatie de spalare, autoleveling si lupe in faruri, de aia nu pun xenoane, nu ca nu sint bune, daca crezi ca au lumina prea alba pentru ceata, se pot alege xenoane de 3500-4500K nu 6000k alea de 6000 sint " prea " albe si nu le plac unora.
Se pot alege xenoane pe temperatura de culoare la alegere la masinile adevarate, Dacia nu ofera nici o varianta de xenoane in nici un fel de far.
Comment
-
Alea de 3500k sint mai aproape de galben decit cele de 6000k-7000k care sint spre albastru
Oricum becurile galbene nu te ajuta prea mult pe ceata, e numai o chestie de obisnuinta.
Daca ar fi demonstrat stiintific ca galbenul e mai bun pe ceata s-ar fi dat o " norma europeana " de becuri galbene pentru ceata, dar acum te ia organu` daca te vede cu becuri galbene si gata amenda ...
Fara modificari fata de originalul de uzina, altfel se stie , amenda + CI retinut. Asa e legea.
Fiecare face cum vrea, depinde de relatii si de buzunar...
Comment
Comment