Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa vedem oferta Dacia pentru xenoane intii, poate nu cer chiar 1000 e, eu fo 300 as da la cit merg eu noaptea...
    Oricum la o masina cu " pretentiile " cu care isi " infoaie penele " marca Dacia optiunea ar fi interesanta, faruri xenon + spalare faruri. S-o vedem pe lista intii si pe urma discutam

Comment

Faruri cu lupe, instalatie spalare faruri, sistem de autoleveling pe bascule, etc. chiar asa usor crezi ca e ?

Comment

Toate masinile in fabricatie din zilele noastre au asa ceva macar in optiune, nu vad de ce Dacia ar face exceptie. Becurile cu filament sint o mare risipa de energie, caldura 90% lumina 10%, deci comisia europeana o sa dea SIGUR o norma de inlocuire a lor cu altele mai economice.
        Nici in casa nu mai folosesti becuri cu filament, la masina de ce am mai folosi ???
        Sa face ce trebuie, tot ce spui tu acolo, dar s-o vad optiune valabila.

Comment

Sa te vad cu mergi cu lumina alba pe ploaie cand asfaltul e ud.
          Eu sunt antixenon pana la capat chiar si la masinile de top sunt chioare noaptea pe timp ploios sa nu mai zic daca se arde un bec si trebuie sa dai 400-500 ron pe unul sa vezi ce arde pantalanii pe tine.
          Toata lumea vrea dar nimeni nu cumparat.

Sent from my iPhone using Tapatalk
          sigpic

Comment

vineri 17.oct, la ora 8°° am programare la dealer

Ne auzim apoi sa va comunic concluziile.

Comment

@stoicanu : da, am mers cu xenoane ( chinezesti ) la toate masinile pe cere le-am avut pina acum si am gasit xenoane pe piata, adica la Supernova nu am avut ca nu erau chinezariile astea aparute inca.
              Am avut si la Matiz, si la Solenza, am mers si pe ploaie si pe ninsoare si pe viscol si mi se pare cea mai buna lumina pe care am avut-o la orice masina, xenoane 6000K de-alea alb rece.
              Becuri nu am ars nici unul chiar china fiind, nici balaste.
              Ca nu-ti plac tie te inteleg, probabil avem ochii de fabricatie diferita...

Acum nu mai montate din motive de filtre > controale ce n-am vazut niciodata in halul asta...

Comment

Faruri Logan2

Cred ca nu ai inteles
                Eu nu am mers cu xenoane chinezesti si daca tu spui ca lumineaza bine pe timp ploios inseamna ca ai ochi de Superman

Sent from my iPhone using Tapatalk
                sigpic

Comment

Am observat ca becurile din proiectoarele de ceata sunt cam chioare(spre deosebire de cele care le-am avut pe sandero 1 inainte si luminau bine pe timp de ceata, dar am vazut ca acolo erau si alte proiectoare de ceata).

Credeti ca ar ajuta niste becuri cu led(lumina calda) in locul becurilor din fabrica(tot la becurile din proiectoarele de ceata ma refer)? In zona Cluj-ului toamna e ceata deasa foarte des si sunt utile.

Intreb pentru ca am vazut ca ele sunt de 19w parca si un osram night breaker unlimited h11 are 55w si ma tem sa nu topesc proiectorul el fiind din plastic.

Comment

1. ÃŽn proiectoare ai H16 de 19w.
                    2. Blocul de lumini ce zice la 110w, x52-ul neavând releu.
                    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Buna seara, astazi am fost la dealer si am reclamat urmatoarele:
                      1. Lumina insufi iesuficienta faruri/reglaj nok => presiune prea mare roti, reglaj ok. A nu se inlocui becurile cu altele mai puternice deoarece va fi afectat farul...
                      2. Nivel min lichid de racire => verif pierderi (sub presiune), ok. Lichidul s-a evaporat, sau a scazut datorita aerisirii circuitui.
                      3. Cheder usa dreapta fata cutat => montaj NOK, se va va inlocui
                      4. Semnal slab functie bluetooth(nu se poate comunica). Am propus inlocuirea microfonului cu unul mai puternic sau schimbarea pozitiei(stg sus) => nu au mai fost astfel de reclamatii, vom anunta la uzina si va vom contacta telefonic pt un raspuns.

Concluzie: voi rula masina noaptea cat pot de mult, cu mare atentiea lumini si la nivel lichidului de racire, iar cand ma vor chema pt inlocuire cheder, le voi pune din nou pe masa, daca nu se vor rezolva...

Multumesc pentru tot si astept kn continuare pareri, sfaturi, idei

Numai bine.

Comment

@bogdan_cj : proiectoarele incepind de la ultimile serii de Logan1 ph2 sint cu becuri psx24w ( cam tot aia cu H16 la soclu ) la Lgn1ph2 proiectoarele au fost gindite sa fie de fapt lumini de zi si in nici un caz proiectoare de ceata. In carte si scrie ca proiectoare de ceata sint ca optiune de inlocuire in reprezentanta cu proiectoare adevarate cu bec H11 55w.
                        La Lgn1 nu stiu de ce nu le-au omologat ca lumini de zi, poate ca sint pozitionate prea jos, dar le-au lasat cu becurile alea de 24w, degeaba, nu-s bune de nimic nici ziua nici noaptea nici pe ceata nici pe clar.
                        Asa ca am comandat la daci...p.ro 2 proiectoare Valeo originale Reno cu H11 si le-am inlocuit impreuna cu cablajul aferent, instalatia masinii suporta 55Wx2, au avut bunul simt sa lase releul pe loc care pentru vechile becuri 24wx2 era degeaba pus
                        Asa ca sfatul meu l-ai inteles, daca ai releu pentru proiectoare pune proiectoare calumea, schimba luminarile alea.

L.E. si ai dreptate, H11 in proiectoarele existente le topesti oglinda, plus ca nu se potrivesc de nici un fel in soclu si nici in conectorul electric
                        Last edited by bogdan_cr; 18 October 2014, 10:35.

Comment

Originally posted by bogdan_cr View Post
                          @bogdan_cj : proiectoarele incepind de la ultimile serii de Logan1 ph2 sint cu becuri psx24w ( cam tot aia cu H16 la soclu ) la Lgn1ph2 proiectoarele au fost gindite sa fie de fapt lumini de zi si in nici un caz proiectoare de ceata. In carte si scrie ca proiectoare de ceata sint ca optiune de inlocuire in reprezentanta cu proiectoare adevarate cu bec H11 55w.
                          La Lgn1 nu stiu de ce nu le-au omologat ca lumini de zi, poate ca sint pozitionate prea jos, dar le-au lasat cu becurile alea de 24w, degeaba, nu-s bune de nimic nici ziua nici noaptea nici pe ceata nici pe clar.
                          .......
                          Salut !
                          Ce parere ai de : Led auto H16 (5202) 80W 12-24V leduri CREE ???
                          Eu am Logan 2 var. 10 ani.

Comment

N-am nici o parere, stiu decit ca daca aveam alte becuri decit cele originale cu filament oriunde in faruri sau stopuri nu treceam ITP-ul, exact asta a controlat Dorelu ala.
                            Ordin de la MAI si RAR, mi-a spus clar ca dupa asta se uita

Comment

80w led esti sigur?
                              sigpic

Comment

Mrs. pentru atentionare !!! Problema mea este ca daca lumina proiectoarelor de ceata chiar este slaba la Loganul 2 pe care il am acum (inainte am avut Logan 1.6 din 2006) si in conditiile in care fac naveta zilnic la munca (100 km) trebuie sa fac ceva. Poate ca voi pune o folie galbena peste proiectorul de ceata, am vazut ceva pe net....

Un mic edit: am fost la service Dacia si am solicitat reglare la faruri, bateau mai jos decat era normal cam cu un "deget grosime".
                                Last edited by qadyro; 19 October 2014, 18:16.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google