If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ooooooooo,la prietenii mei !
am facut pentru azi la auto cobalcescu pe splai, 25 ron costa
In general sunt de treaba cei de la Meridian, dar mai au si uscaturile lor, eu am luat masina de la ei si poate de aceea nu mi-au luat nimic pentru reglaj.
@Cristi, ai dreptate, ar trebui sa mergi pe capul celor de la Meridian sa iti regleze gratuit farurile.
Nu te contrazic dar ....... din Sud am ridicat eu masina si cu ei am avut nenumarate show-uri pe tema asta,numai intru in detalii mult prea multe uscaciunii acolo
Azi am mers la Cobalcescu pe splai am avut programare la 15.00,dupa ce am stat 30 de min. peste ora programata ,am intrebat daca au timp si de masina mea pentru verificat faruri si reglaj + schimb anvelope
Am fost intrebat daca am schimbat becuri ,am raspuns NU,
cati km are masina....
Raspuns Cobalcescu:
Stimate Domn,
Pana acum nu ati vazut ca,bat farurile in jos(aiurea) ,veni ti acum la noi dupa 12.500km pentru verificare faruri.
deja eram conditionat de timp si am plecat, exact cum am venit .....
Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Pai ca sa nu te mai enervezi cauta un imbus de 6mm , parcheaza masina pe un teren plat si cu un zid in fata si regleaza-le singur.
Eu asa mi-am reglat singur farurile si proiectoarele de ceata fara sa mai stau sa ma enervez cu Dorei d'astia.
Cei care au reglat farurile..... pot sa explice la ce distanta trebuie sa stai de zid si cu cati cm trebuie sa urce sau sa dea mai jos lumina (nu stiu cum sa scriu...proiectia luminoasa..).....multumesc.....intreb asta pentru viitor ca sa fac o comparatie.....
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Nu te contrazic dar ....... din Sud am ridicat eu masina si cu ei am avut nenumarate show-uri pe tema asta,numai intru in detalii mult prea multe uscaciunii acolo
Azi am mers la Cobalcescu pe splai am avut programare la 15.00,dupa ce am stat 30 de min. peste ora programata ,am intrebat daca au timp si de masina mea pentru verificat faruri si reglaj + schimb anvelope
Am fost intrebat daca am schimbat becuri ,am raspuns NU,
cati km are masina....
Raspuns Cobalcescu:
Stimate Domn,
Pana acum nu ati vazut ca,bat farurile in jos(aiurea) ,veni ti acum la noi dupa 12.500km pentru verificare faruri.
deja eram conditionat de timp si am plecat, exact cum am venit .....
Incearca la Dacoserv Salaj, poti merge fara programare la ei, dar sa ajungi pana la ora 16, ca ei termina la 17 programul.
Adică ar mai trebui un poloboc şi un cântar...
Lasând gluma la o parte, să le fie ruşine dealer-ilor care nu îşi fac treaba, deşi "stau" pe un morman de proceduri interne primite de la Dacia.
Mai simplu in fata unui zit plan drep ridici farurile apoi dai cu spatele.
Daca lumina farurilor incep sa coboare in timp ce dai cu sparele inseamna ca nu ai sa orbesti pe nimeni.
A se numara turele la pasul surubului de reglaj pentru a le rudica egal pe ambele.
Asta e tehnica mea
Multumesc la toata lumea pentru informatii, le-am copiat, le listez si le duc la garaj, cand o sa am nevoie le aplic... deocamdata sunt programat la reprez Dacia pentru schimbatul cauciuc si "bonus" am sa fac si reglajul farurilor, sparg gheata, este pentru prima data cand calc intr-un service dacia, revin cu impresii poate ceva poze (pe furis...)
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment