Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Experimentul e simplu cu lumina alba sau galben dar galbenul este pentru ceata si nu trebuie dovedi stintific.
    sigpic

Comment

• Da, ai dreptate, eu vad mai bine cu lumina alba in orice conditii, ceata/ninsoare/etc, lumina galbena nu pot s-o suport.
      Acuma, fie vorba intre noi, toti am fost in strainatate cu masina si am mers noaptea, eu personal nu-mi amintesc sa fi vazut pe soselele vestului vreo masina cu becuri galbene, si am facut Europa ( Londra/Amsterdam/Paris ) de citeva ori dus-intors..

Comment

• Tu nu vrei sa intelgi un lucru
        Cat timp ai ceata intrun an si cat timp nu ai si ai sa vezi de ce nu se pun faruri galbene
        Ca lu le suporti tu e altceva
        Eu ca conducator auto nu imi sunt comode xenoanele
        sigpic

Comment

• masinile mai vechi aveau becuri de ceata cu iod, plus sticla galbena. Doar ca fiind deranjante cand boii mergeau cu ele pe timp frumos, pe motiv de intensitate prea mare, au aparut cele de culoare normala. pe la raliuri in zone de munte mai vad uneori becuri galbene...

Comment

• Si Osram e scos becurile Allseason care au o tenta galbuie pe care le folosesc.
            sigpic

Comment

• Originally posted by bogdan_cr View Post
              dar acum te ia organu` daca te vede cu becuri galbene si gata amenda ...
              Organul te te amendeaza si daca mergi cu ele aprinse atunci cand vremea nu cere acest lucru si pe deasupra sa mai ai si xenon in proiectoare sau cine stie ce natii de becuri cu led, atunci asta e smecherie care numai la noi intalnesti.

Comment

• Daca becurile au omologare RAR nu e nici o problema
                sigpic

Comment

• Cum astazi m-a lasat faza scurta pe farul dreapta - dupa doi ani si 40kkm :-) - va intreb ca becuri sa cumpar? Nu stiu nici macar ce marca sunt cele originale si cu atat mai putin ce s-ar potrivi mai bine.
                  Multumiri anticipata.
                  sigpic
                  This is My Ride!
                  !Visit and enjoy!

Comment

• Eu iti recomand Osram night breaker unlimited
                    Captain of the black pearl

Comment

• Multumesc.
                      Daca sunt si alte recomandari ... ?
                      sigpic
                      This is My Ride!
                      !Visit and enjoy!

Comment

• Tot osram night breaker unlimited

Comment

• Am mers cam doua luni cu osram silverstar dar lumina la ce ti-am recomandat mai sus este mai buna.
                          Conduc destul de mult pe intuneric si am vazut diferenta intre cele originale ,Silverstar si NBU
                          Captain of the black pearl

Comment

• Osram sau Philips.

Comment

• Osram, Philips din ce am auzit ca s-ar arde mai repede.

Comment

• Osram este de echipare originala pe multe masini.
                                Si eu merg tot pe osram
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google