Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc tuturor pentru sfaturi.
    Si eu conduc destul de mult pe noapte si deci am nevoie de o ilumiare optima.
    Am sa raman la Night Breaker Unlimited.
    Revin si eu cu impresii dupa cativa km.
    sigpic
    This is My Ride!
    !Visit and enjoy!

Comment

• Eu am night breaker unlimited luate de pe emag. Si pe loganul de 1.4. Tot din astea am avut. Diferenta e enorma. Dezavantaj: durata de viata mai mica. Eu am fost nevoit sa le schimb cam la 1,5ani. Mers aprox 15.000 km/an

Comment

• Pe Logan 1, cel putin al meu, au venit echipate cu becuri Philips. Foarte, foarte proaste. Au picat amandoua la interval de 8 luni respectiv 1 an de la achizitie. Am pus Osram dupa ce s-au ars, le am si acum dupa 2 ani.

Comment

• Philips, cele mai ieftine, Reno alege cel mai ieftin furnizor de componente auto. Vrei mai bune, scoate clientu` banu de la tescherea si pune mai bune pe banii lui, cum vrei sa scoata Reno profit ?

De ce i se mai spune Loganului masina ULC ? Degeaba ?

Comment

• Originally posted by Archangel80 View Post
            Pe Logan 1, cel putin al meu, au venit echipate cu becuri Philips.
            La mine au fost OSRAM din echiparea de fabrică şi m-au ţinut puţin peste 3 ani.

Comment

• Osram are si logan 2 din fabrica dar sunt foarte proaste. Si eu am pus night breaker unlimited si diferenta e foarte mare

Comment

• urmeaza sa pun si eu night breaker unlimited. sunt curios de rezultate.

Comment

• ImageUploadedByTapatalk1415874377.361930.jpgImageUploadedByTapatalk1415874427.528518.jpgImageUploadedByTapatalk1415874523.936652.jpg
                  Eu m-am echipat de iarna cu asa ceva

Sent from my iPhone using Tapatalk
                  sigpic

Comment

• Mor cand vad toti "desteptii" cum isi modifica ei logan'urile si-si pun nush ce becuri ultra-puternice care rup tot frate, vezi cu ele la 7 km, totul perfect ...
                    La aia care vin din sens opus va ganditi ??!?! Sau sa vedeti voi si restu' sa crape ? M-am saturat sa merg noaptea si sa fiu orbit de toti jmecherasii cu faruri modificate.
                    Voi aveti habar cate inginerie e in spatele unei masini ?! In spatele oricarei componente, de la ultimul bec pana la blocul motor ?! Cum se face frate ca un BMW, Mercedes ... au lumina d-asta alba da nu te orbesc deloc, poti sa te uiti direct in farurile lui si nu e niciun deranj si totusi soferul vede PERFECT ! Si vine un prietenas de pe forum cu night breaker f$#%$^ing unlimited si rup tot ... Daca un sofer e orbit o fractiune de secunda si i se pune "pacla" aia pe ochi si pierde controlul masinii si ajunge in sant cu tot cu familie ?! Grele d-astea ... nu va ganditi !!! Bafta in continuare la modificat, ca de - romanasul tot romanas ramane.

Aviz si amatorilor care-si fac tot felul de modificari la caroserie sau interior si adauga toate porcariile de pe siteuri obscure - modificand in rau stabilitatea si fiabilitatea masinii. O masina e supusa la zeci de mii de teste ( tunele de vant, circuite ... ), mii aprobari si verificari facute de ingineri si experti si organe internationale abilitate. Interiorul e perfect gandit ca in caz de accident sa nu fie parti care sa se desprinda si sa induca moartea in mod stupid ( ignorand bineinteles accidentele grave din care oricum nu ai scapare, nu vreau sa intru in polemici pe tema asta ).

Bafta la tuning baieti, ca v-ati nascut toti genii !!!

Comment

• Poate ne spui si la cine faci referie.
                      Atat timp cat becurile au omologare RAR nu vad unde este problema.
                      sigpic

Comment

• Omu cred ca e frustrat si s-a descarcat aici. Eu ii respect punctul de vedere chiar daca e unul incomplet si foarte slab documentat. Pana acum nu a venit cu niciun argument punctual iar logica nu prea e la locul ei.
                        Oricum cata vreme echipamentul instalat are omologare RAR ceea ce s-a spus e mai sus este doar o frustrare greu de inteles.

-------
                        Acest post a fost scris folosind telefonul din dotare. Nu este limba chineza ... asa scriu eu, mai "codat" :-D
                        sigpic
                        This is My Ride!
                        !Visit and enjoy!

Comment

• sigur este vreun dorel revoltat rau

Comment

• uitati-va la cate posturi are "Dorel frustratu"

Stoicanu

cat te-au costat becurile Valeo?
                            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• 50 ron 2 buc.
                              sigpic

Comment

• De unde le-ai cumparat?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google