Faruri Logan2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mă ajută cineva cu modelul becurilor după frână, poziție, ceață, frână lunetă si R la break ( MCV)
    Multumesc.

Mă ajută cineva cu modelul becurilor după frână, poziție, ceață, frână lunetă si R la break ( MCV)
    Multumesc.
    Last edited by dl_dr25; 21 January 2015, 14:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pozitie stop : p21/5w x2
      semnalizare : py21w x2
      AR : p21w x2
      ceata : p21w x2
      3stop : p21w x1 conform manual, posibil w16w

Să nu plângi dacă vei rupe urechile stopurilor la demontare.

@Madutzu25: Nu s-a cumpărat SL10 cu "climă" și butoane pe uși, chesții foarte cerute, pe motiv de "e scump" și tu vrei să dea lumea de la 400euro în sus pentru xenon sau led.
      Last edited by t0rquemada; 21 January 2015, 15:03.
      Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Stiu Torq; romanul vrea de toate, insa moca. Daca costa in plus devin inutile
        My Ride sigpic

Comment

• Multumesc
          Trebuie sa tin cont de ceva la demontare ??? Difera prinderea de un logan din 2007 ???
          Si inca o intrebare, modelul asta nou are eroare de bec ars, sa ma pregatesc si de rezistente pe landa becurile cu led ??
          Multumesc

Comment

• Originally posted by t0rquemada View Post
            Nu s-a cumpărat SL10 cu "climă" și butoane pe uși, chesții foarte cerute, pe motiv de "e scump" și tu vrei să dea lumea de la 400euro în sus pentru xenon sau led.
            Nu s-a vindut din cauza motorizarii de kakao, de-aia... auzi la ei, 75 cp, dizel sau benzina, parca i-au pus-o cu mina ,ambele la 75 cp ...

Da, eu am luat L1 pentru motorizarea pe care o am stiam ca nu va mai fi pe x52, si da as fi dat 600e pe TEP si 400e pe xenoane originale omologate ca tot am avut reducere 1000e fidelizare + promotie ...

Butoane pe usi pot sa-mi pun si singur, oi fi stiind si eu sa trag trei sirme pentru geamuri ...
            Last edited by bogdan_cr; 21 January 2015, 18:02.

Comment

• Originally posted by bogdan_cr View Post
              Nu s-a vindut din cauza motorizarii de kakao, de-aia... auzi la ei, 75 cp, dizel sau benzina, parca i-au pus-o cu mina ,ambele la 75 cp ...

Da, eu am luat L1 pentru motorizarea pe care o am stiam ca nu va mai fi pe x52, si da as fi dat 600e pe TEP si 400e pe xenoane originale omologate ca tot am avut reducere 1000e fidelizare + promotie ...

Butoane pe usi pot sa-mi pun si singur, oi fi stiind si eu sa trag trei sirme pentru geamuri ...
              bogdan, s-au vandut toate, nu au ramas cu ele pe stoc ( eu chiar sunt un mandru posesor, poti sa te uiti la my ride )
              Daca ai avea de ales intre Laureate ( motorul tau preferat ), full options si SL10 ( motorul tau preferat ) full options si ar mai trebui sa platesti 400 EUR pentru SL10, nu ai alege SL10 ?!
              Eu personal, nu mi-am cumparat aceasta masina ( noua ) sa stau sa mesteresc pe ea ( de parca asta e sensul vietii, sa stai sa demontezi la dacii ... ). Am cumparat-o ca sa ma bucur de tot confortul si lipsa de griji pe care numai o masina noua mi le poate oferi.
              Se vroia geamuri electrice pe usi -> SL10 are pe toate 4
              Se vroia clima -> SL10 are
              Faruri dublu compartimentate care lumineaza mai bine -> SL10 are
              Ceasuri bord luminate cu altceva decat rosul ala -> SL10 are alb ( schimbarea mea preferata pe SL10 )
              Jante de 16" -> SL10 are
              Manere usi cromate -> SL10 are
              etc...
              Oare ma intreb, cei care comenteaza acuma nu tanjesc ei unpic dupa SL10 si-i cauta nod in papura numai sa-ti aline "tristetea" ca n-au si ei ?
              Ce-mi mai vazura ochii, ca poti si tu sa-ti pui tu geamuri electrice. Bafta la tras fire si la decupat capitonaj !
              Attached Files

Comment

• @dl_dr25 Da. Nu ai eroare de bec ars.

Motorizarea de la x52 de 75cp e echivalenta cu motorizarea de la x90 de 75cp, care e problema daca unii nu vor să faca parte din clubul "consum minim 10l/100 în oraș" și pompă de benzină în curte.

@GuGu21 Ai uitat de TPMS
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

@GuGu21 Ai uitat de TPMS
                  Din luna Noiembrie 2013 este în dotare standard pentru toate variantele de echipare şi indiferent de motorizare.

Comment

• Mulțumesc.
                    Mă bag si eu ca musca
                    Depinde de banii care ii ai la achiziție + daca îți place sa meșterești.
                    Eu la lighenul meu am făcut următoarele: impuls geamuri față (60lei), leduri albe bord butoane consola+ folie ceasuri ( undeva la 100 lei) , încălzire in scaune (150lei), impuls semnal (50lei),aluband podea+ uși si pâslă (200lei), calculator +soft schimbate (200lei).Astea sunt prețurile finale cu montaj sau munca mea, tot ce am făcut la ea a fost să îmi sporesc confortul, exteriorul a rămas precum cel din fabrică
                    Dci 70cp ( actual 85cp), laureat din 2007 feb, 110.000 km care merge de nu are aer si mai trebuie sa meargă până o schimb

Comment

• @ampt ... Noiembrie 2014.
                      Scuze de off.

By phone ... using Tapatalk and Samsung S5!
                      sigpic
                      This is My Ride!
                      !Visit and enjoy!

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
                        Am inteles. Ai mai montat cumva si un releu, ca sa nu iti ia foc instalatia la proiectoare?
                        Releu 20A, siguranta separata de 15A, cablare refacuta de la cutie sig compartiment motor. Au mers o perioada pe direct insa imi era teama ca va ceda maneta, mai ales ca tot blocul de la volan(inclusiv proiectoare) e alimentat dintr-o singura sig de 15A
                        My Ride sigpic

Comment

• @M.FLORIN: Corect, mersi pentru atenţionare!

Comment

@dl_dr25 Da. Nu ai eroare de bec ars.

Motorizarea de la x52 de 75cp e echivalenta cu motorizarea de la x90 de 75cp, care e problema daca unii nu vor să faca parte din clubul "consum minim 10l/100 în oraș" și pompă de benzină în curte.

@GuGu21 Ai uitat de TPMS
                            mai sunt si stopuri fumurii, sunt mai multe chestii da nu stau sa insir ca le stim cu totii. TPMS'ul e o prostie parerea mea, 170 RON o valva d-aia electronica ?! Orice sofer isi da seama la volan cand are o pana, eu de obicei ma uit si la roti inainte sa ma urc in masina.
                            Printre lucrurile care nu-mi plac la masina mea, se numara plasticul folosit la interior la capitonaj, e asa sec si se simte ca e de 2 bani... Ca sa nu mai zic ca orice mica zgarietura facuta de o musca ( exagerez bineinteles ) se vede imediat pe lacul ala. Ma mai enerveaza ca nu e vopsita la fel peste tot etc etc ...

dl_dr25 bravo, ai facut lucruri frumoase ! Eu nu am nici timp si nici chef. Singurul lucru care-mi place in schimb e sa o intretin si sa fie curata tot timpul, cel putin la interior imi place sa fie bec . Dar aici n-am ce sa fac, nu ma pot abtine
                            Last edited by GuGu21; 21 January 2015, 21:25. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• TPMS se montează începând cu săptămâna 35/2014(august), că a devenit obligatoriu din noiembrie 2014 e altceva.

Comment

• Am o intrebare :
                                ...eu nu am proiectoare din fabrica si as vrea sa imi pun. Stie cineva cam cat ar costa sa imi pun si daca sunt trase fire pana acolo ???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google