If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
H16 si H11 sunt identice la soclu, difera doar puterea (la becurile normale, nu led). 19w la h16 si 55w la h11
La pozitii/drl e [cifra]w21w, cred ca cifra din fata se refera la pozitia pinilor. La x52 sunt pinii de + pe o parte, cei de - pe alta parte. La becurile pe care le am eu pinii au fost combinati, +/- pe aceeasi parte. Se inverseaza foarte usor
21 w este puterea becului pe DRL si 5w e puterea becului pe pozitie
si pentru cei ce vor sa buna becuri de 55w pe proiectoare nu se recomanda pentru ca risca deteriorarea proiectorului.
Nu retin sa se fi discutat in detaliu ... astfel intrb aici - ce modificari, pe partea electrica, sunt necesare pentru a instala farurile de logan SL 10 pe X52?
Multumesc.
Da, m-ar bate si pe mine un gand mai ales ca sunt plug&play. Numai nu stiu daca ar fi diferente in bine la vizibilitate. Le-as monta doar pentru ca circul foarte mult noapte si daca ar aduce un plus, de ce nu.
nu aveti ce face......cu banii, vreti sa faceti ceva ce duce spre tuning auto...aveti o masina cu tot ce va trebuie pe ea si nu va place cum arata.......mai bine mergeti spre directia imbunatatirii confortului...izolare termica si fonica ca aici este de munca....anticoroziune...
„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
nu aveti ce face......cu banii, vreti sa faceti ceva ce duce spre tuning auto...aveti o masina cu tot ce va trebuie pe ea si nu va place cum arata.......mai bine mergeti spre directia imbunatatirii confortului...izolare termica si fonica ca aici este de munca....anticoroziune...
Eu unu am ce face cu banii insa imi place sa bad cat mai bine cand merg pe noapte ...
Si eu sunt curios daca sporesc vizibilitatea. Nu am avut ocazia sa merg noapte cu un sl 10 sa imi fac o idee.
La izolare termica si fonica este mult de munca la tine la versiunea Acces. In schimb, eu ma declar multumit de zgomot si termic, poate ar mai fi necsar o izolare a peretelui de foc, dar e cam scump, pe moment nu mai am bani sa investesc in panza capota si perete foc. Cand ploua, e mai greu cu vizibilitatea, dar e mai bine cu noile becuri (osram night breaker) decat cu cele stock din fabrica.
iti dau o veste nasoala aris86, d.p.d.v. izolare fonica si termica nu difera cu nimic fata de Acces, sunt aceleasi materiale, ca sa nu spun si de tratamentul anticoroziune......calitate tapiterie, bord, dotari, electronica....da, difera.....cel mai mult conteaza ca propietarul sa fie multumit cu ce are...eu sunt dintre cei care spune ca este loc de imbunatatiri si de personalizare in functie de cum folosesti masina.
Materialele sunt aceleasi, difera zonele care sunt acoperite. La acces ai lipsa cateva elemente, de ex: izolare compartiment motor, masca de sub bord in dreptul pedalierului, parca si o portiune din tunelul median. Stiu ca sunt multe elemente care nu sunt prezente pe acces, trebuie vazut in program
LE: revenind la topic, se gasesc faruri + triple spate undeva pe la 1500 ron. Nu stiu cat de mult schimba farul din punc de vedere functional, un mare aport la calitatea luminii il aduc becurile folosite. Din punct de vedere estetic, nu stiu daca merita banii astia. Din punctul meu, mai bine ii investesc in amortizoare. Lumina am si asa, suficienta chiar
este impotriva fluxului tehnologic sa faca diferente.......pe parcursul montajului nu difera masinile intre ele (scade productivitatea, cresc costurile).....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment