Bănuesc că era vorba de "consumul" financiar.
Probleme Dupa Montaj Subwoofer Logan 10 Ani
Collapse
X
-
Daca se face "big 3" la masina nu mai ai caderi de tensiune. As fii si eu curios daca functioneaza
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Preparing the Impala for a second battery and bass amps! Most stock electrical systems need a little beefing up, so let's get down to it and do the BIG THREE...
Comment
-
eu totusi cred ca o sa las asa tensiunea la masina pentru ca e o bataie mult prea mare de cap cu big 3 , etc...sincer nici nu am inteles exact ce se face si cum se face pentru ca nu as vrea sa schimb iar toate firele pentru subwoofer ...mai ales ca sunt destul de groase ..
Una peste alta...ii multumesc colegului t0rquemada pentru ajutorul acordat
la iluminarea butoanelor pentru geamuri de pe usi!!!
Am atasat si 3 poze
Comment
-
Firele de subwoofer nu se schimba. Se leaga de la + alternator la borna +. Apoi o masa sanatoasa cu caroseria si borna -, respectiv intre motor si borna - .E bine de facut, putin de munca, dar na...Oricum, ciudat ca ai caderi te tensiune, ca nu ai cine stie ce consum. Ai incercat cu o alta baterie eventual (o proba de la careva)?
Comment
-
Originally posted by DjEvo View PostSub a fot montat in buc. Am pastrat radio cd din fabrica si am fost nevoit sa achizitionez un adaptor de sunet pt rca deoarece nu exista asa ceva ( 35 lei ) . Montajul in sine m.a costat 150 lei. Fire trase pe sub mocheta, cabluri cu siguranta, ampliful prins deasupra portbagajului si subul prins cu banda dublu adeziva cu arici. Pe mn m.ar intersa in principiu daca am de ce sa ma ingrijorez legat de turatii ...adica alternator. In rest este ok.
am observat un sunet diferit venit de sub masina...cred ca mai exact sub motor ...nu stiu sa explic exact sunetul..de la o curea se aude...dar deranjant. Care nu se auzea inainte
Si bateria este de 40A...dar nu cred ca bateria este cauza.
Multumesc si imi cer scz dar nu prea ma pricep
Comment
Comment