Inseamna ca la ala nju-i placeau banii ). Eu am fost la el dupa program, ca stiam ca mai lucreaza undeva extra
Senzori Presiune Roti
Collapse
X
-
Salutare,
Pot confirma la loganelul meu ca la apariția semnului in bord nu stiam daca sunt pe varianta directa sau indirecta (din ce am citit cele fabricate mai recent au prin ABS, aici banuiesc si cazul meu 08.2016), am măsurat toate anvelopele si pe fata (ambele) aveau 2 in loc de 2.2 am corectat si dupa reset s-a stins ... Toate bune si frumoase...
Comment
-
eu stiam ca se aprinde la +-10% fata de presiunea cand l-ai resetat. Sistemul nu are memorata o valoare "nominala", el stie doar ce era in momentul cand ai resetat si de acolo calculeaza cand sa aprinda martorii. Posibil sa ma insel, poate colegii mai informati pot oferi mai multe detalii ...
Comment
-
senzori presiune roti
Stie cineva daca la seria limitata logan intalnim senzorii de presiune directi? Vreau sa imi achizitionez un set de jante pt cauciucurile de iarna, iar vanzatorul m-a intrebat de acesti senzori (tot asa a venit cineva cu logan SL si avea senzori, din ce spune el). Am facut si o solicitare la vocea clientului si astept raspuns. Multumesc!
Comment
Comment