Da @bolovan..indirect! Asa am si eu.
Senzori Presiune Roti
Collapse
X
-
pe unii ii mananca rau de tot... Fac din modificatul masinii astia, schimbat blocuri abs, dat jos tot de pe ele esenta si chintesenta vietii. Nu merge, ce are de nu merge ... Merge, de ce merge ... Asa ceva, v-ati luat masini noi, bucurati-va in pana mea de ele... Sunt prosti aia toti din uzina, le faceti voi smechere acuma la coltu blocului
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View Postpe unii ii mananca rau de tot... Fac din modificatul masinii astia, schimbat blocuri abs, dat jos tot de pe ele esenta si chintesenta vietii. Nu merge, ce are de nu merge ... Merge, de ce merge ... Asa ceva, v-ati luat masini noi, bucurati-va in pana mea de ele... Sunt prosti aia toti din uzina, le faceti voi smechere acuma la coltu blocului
Oricum, parerea mea, replay-ul tau e total pe langa discutia topicului.
Comment
-
Originally posted by bolovan View PostStie cineva care-i domeniul masurat de senzori? Adica la ce abatere se declanseaza alarma? Se declanseaza si daca presiunea este prea mare?Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Cand am luat eu masina aveam 3,2 bar in roti si nu avertiza nimic intrucat fusese setat asa de baiatul care s-a ocupat de pregatirea masinii.
Cu 0,3 bar mai putin decat am setat eu dupa ce am refacut presiunea, nu mi-a semnalizat nimic si am mers vreo 2 km.
Comment
Comment