Sugestie Logan 2 vs. Sandero 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asta ar însemna sa cumpăr 0.9 Ambiance, in loc de 1.2 Laureate, si sunt destule opțiuni lipsa, de exemplu nu are A/C. Merita?

Comment

Da și nu... Mie nu prea mi-a plăcut 1.2 16v. Zgomotos de la 3000rpm în sus și treapta I a cutiei de viteze prea scurtă în opinia mea.
      Skoda are lichidare de stoc la vechea Fabia:

Orientativ pentru prețuri. În reprezentanță (depinde și din ce oraș ești), poți spera la un 8% discount dacă nu insiști extraordinar sau spre 10-12% dacă ești hotărât și o cumperi cu banii jos.
      Este un model la finalul carierei => fiabilitate.

Comment

Orice iei, sa aibe Ac.
        Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Sandero e mai scumpa decat Logan, de ce ai lua Sandero?

Comment

noua fabia arata bine de tot!
            Keep walking...

Comment

Da, nu as dori fără A/C.

As fi luat Sandero in cazul in care era mai fiabila...dar se pare ca nu e cazul.

Da, arata bine noua Fabia, dar este si mai scumpa.

Comment

Ia un logan si gata... Va rugini, in rest jos palaria.
                Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

La 4 ani si 11 luni te duci la garantie o aranjezi bine si inca 4 ani nu o sa ai probleme majore cu tabla.
                  Cel putin pe parte tehnica sta bine
                  sigpic

Comment

Corect, te impaci de la inceput cu ideea si gata, asta da poti sa te impaci...
                    Eu unu nu as putea.
                    Dar daca iei partea pozitiva, ca e totusi o masina fiabila... Ca te va plimba relativ ieftin, ca in afara de consumabile nu bagi bani, cel putin cat e in garantie, e o masina buna.

Ps, nu uita ca daca vrei sa faci cum a zis Stoicanu, trebuie sa faci toate reviziile la ei in anii aia... Si revizia la dacie nu e mai ieftina fata de alte marci mai de buget.
                    Last edited by mumus; 13 February 2015, 17:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu trebuie mai mult decat o vizita la fiecare 20.000 km sau 1 an.
                      Te duci cu filtrele in buzunar si nu platesti decat manopera.
                      Important pentru garantia la tabla este sa ai bifate controalele vizuale
                      Si eu sut iesit din garantie tehnica
                      Dar a ramas cea de caroserie.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      sigpic

Comment

Mie imi place Sandero, asa cu bube cum e ea......dar e a mea si ma mandresc cu ea.......cand o conduc mai pun pe bord o revista cu masini tapene ca sa stiu ce am pierdut......si-mi bag picioarele....regret ca nu are mot diesel.......cu mai multi cai, nu lua cu motor de 1.2 daca nu o folosesti in oras (peste 80%) si stai in zona de deal/munte.....in rest calitate/fiabilitate, traim in societate de consum, nu o sa fie mari diferente fata de alte marci........
                        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Cica testeaza astia motorul de 1.2 tce pri nu stiu ce tara.
                          Vor sa o ia inaintea mea

Sent from my iPhone using Tapatalk
                          sigpic

Comment

Vrei sa iti cumperi logan cu 1.2 tce?

Comment

Pai motorul lui e 3/4 din 1.2 tce, probabil vrea si el un intreg.

Comment

Daca bugetul iti permite, te poti orienta fara sa gresesti spre un Stepway, cu 1,5 dCi 90cp.
                                Din punctul meu de vedere, versiunea cu look de crossover, e cea mai draguta masina de la Dacia.
                                Attached Files
                                Last edited by IancuMIC; 13 February 2015, 20:14.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google