Sugestie Logan 2 vs. Sandero 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Depinde,daca sunt 4 persoane si ceva bagaje portbagajul deja e mic la Sandero.
    Atat timp cat ambele consuma la fel,nu cari portbagajul in brate sa conteze,mai e chestie si de design,un sedan are o eleganta aparte
    Ideal ar fi un jeep pt iarna , pescuit sau munte, o masina sport/cabrio vara si o limuzina pt comfort dar fiecare alege solutia optima pt el
    Last edited by Allyn_y; 15 February 2015, 23:09.

Comment

Originally posted by Crs. Sandel View Post
      Salut!
      In calitate de posesor de Sandero 2, Laureate, motor de 1.2, recomand aceasta masina.
      Daca nu pleci cu "casa' dupa tine, e suficient. Daca pleci de 2,3 ori cu bagaje multe, la fel, e suficient. Acum, depinde cu cate persoane pleci. Am plecat cu 5 persoane si cu bagaje si in bratele pasagerilor, asta e, au indurat putin. Daca ai copil, recomand Loganul.
      Motorul de 1.2 isi face treaba cu brio, eu sunt multumit de el. Mai greu cu vitezele de peste 110-120 km/h deoarece consuma mult(8-9 litri la 100 km). Sa fi avut a 6-a viteza si era OK.
      O chestie cu care pot spune ca ma mandresc e ca Sandero 2 nu vezi mereu si le spun cunostintelor, prietenilor ca am o masina exclusivista. Evident, just for fun!
      Exact precum crs sandel, si eu am mai simtit nevoia uneori de o a 6 a viteza, mai ales pe autostrada la peste 110_120_130

Comment

Sa fi sigur ca in momentu cand dai a6a la un 1.2 16v e posibil sa decelerezi
        Si ne e posibil ci mai mult ca sigur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        sigpic

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google