Asta ar însemna sa cumpăr 0.9 Ambiance, in loc de 1.2 Laureate, si sunt destule opțiuni lipsa, de exemplu nu are A/C. Merita?
Sugestie Logan 2 vs. Sandero 2
Collapse
X
-
Da și nu... Mie nu prea mi-a plăcut 1.2 16v. Zgomotos de la 3000rpm în sus și treapta I a cutiei de viteze prea scurtă în opinia mea.
Skoda are lichidare de stoc la vechea Fabia:
Orientativ pentru prețuri. În reprezentanță (depinde și din ce oraș ești), poți spera la un 8% discount dacă nu insiști extraordinar sau spre 10-12% dacă ești hotărât și o cumperi cu banii jos.
Este un model la finalul carierei => fiabilitate.
Comment
-
Corect, te impaci de la inceput cu ideea si gata, asta da poti sa te impaci...
Eu unu nu as putea.
Dar daca iei partea pozitiva, ca e totusi o masina fiabila... Ca te va plimba relativ ieftin, ca in afara de consumabile nu bagi bani, cel putin cat e in garantie, e o masina buna.
Ps, nu uita ca daca vrei sa faci cum a zis Stoicanu, trebuie sa faci toate reviziile la ei in anii aia... Si revizia la dacie nu e mai ieftina fata de alte marci mai de buget.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Nu trebuie mai mult decat o vizita la fiecare 20.000 km sau 1 an.
Te duci cu filtrele in buzunar si nu platesti decat manopera.
Important pentru garantia la tabla este sa ai bifate controalele vizuale
Si eu sut iesit din garantie tehnica
Dar a ramas cea de caroserie.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
Comment
-
Mie imi place Sandero, asa cu bube cum e ea......dar e a mea si ma mandresc cu ea.......cand o conduc mai pun pe bord o revista cu masini tapene ca sa stiu ce am pierdut......si-mi bag picioarele....regret ca nu are mot diesel.......cu mai multi cai, nu lua cu motor de 1.2 daca nu o folosesti in oras (peste 80%) si stai in zona de deal/munte.....in rest calitate/fiabilitate, traim in societate de consum, nu o sa fie mari diferente fata de alte marci........„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Daca bugetul iti permite, te poti orienta fara sa gresesti spre un Stepway, cu 1,5 dCi 90cp.
Din punctul meu de vedere, versiunea cu look de crossover, e cea mai draguta masina de la Dacia.Last edited by IancuMIC; 13 February 2015, 20:14.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment