La plecare dupa loc viraj st sau dr daca pleci mai hotarat intra asr imediat la logan nu.In sens giratoriu accelerez tare si la fel asr plus esp la stepway la logan liniste,aceeasi motorizare.
Sugestie Logan 2 vs. Sandero 2
Collapse
X
-
Salut,depinde de ce doresti,Loganul are portbagaj mare si nu in ultimul rand e vorba si de design ,ce preferi .Este ca si cum ai fi intrebat Jetta sau Golf,aceeasi chestie in mare
ps: Un topic in care se intreaba despre un Logan si un Sandero ,iar unele raspunsuri n-au absolut nici o legatura cu intrebarea ,total off topic si aiuristice..cata nesimtire poate sa existe la unii ? se pare ca multa
Pe aici exista moderatori sau ?Last edited by Allyn_y; 14 February 2015, 14:16.
Comment
-
@old_radu : la limita sigurantei . Inca nu m-am rasturnat, dar are un ruliu infernal masina asta, cea mai proasta cu care am mers din puctul asta de vedere.
Noroc ca are bara antiruliu din fabrica, la modelul meu au pus, la motorizarile de cai putini au eliminat-o.
Comment
-
...la ale mele de 1,2 sa inteleg ca nu au bara stabilizatoare ?
...nu am citit despre bara si nici nu am fost curios deoarece inca nu am simtit lipsa acesteia
...fac drumuri la munte cu multiple "serpentine" si inca nu am simtit lipsa stabilitatii indiferent de incarcatura
...probabil abordez virajele mult prea ca la carte
...o sa fortez nota sa vad ce se intampla
Comment
-
Ca tot s-a atins subiectul acesta in posturile anterioare, pun si eu o întrebare: care dintre acestea doua (Logan - Sandero) e mai stabil si mai aerodinamic?
Bănuiesc, si din ce s-a scris anterior, ca Logan ar fi, as vrea insa ceva informații suplimentare. M-ar interesa si daca exista diferențe la consum intre cele doua modele.
Comment
-
Nu exista diferente la consum,in cazul Dci-ului 3.9/100km ambele.
Alegerea intre cele 2 tine de necesitati si gust.Daca sunt 4 persoane in Sandero nu mai poti rabata bancheta ,deci ramai cu portbagaj mic 320 parca fata de 510 Logan.
In rest tine de gustLast edited by Allyn_y; 14 February 2015, 20:53.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostCica testeaza astia motorul de 1.2 tce pri nu stiu ce tara.
Vor sa o ia inaintea mea
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cat despre comparatia din topic, nu cred ca poate fi vorba de un versus intre cele doua modele. Ambele au aceeasi tabla (apropos - a mea e chiar mai veche cu vre-o doua lui ca a lu' stoicanu si se prezinta excelent), aceleasi motorizari etc. Deferenta de gabarit si de pret. Simplu de ales, nu vad ce mare filosofie aici.
Comment
-
3,9% nu consuma nici sa mergi regulamentar,cel putin eu nu am reusit iar ECO e la misto asa nu stiu cine l-ar folosi.ECO activat pe trip computer la 100km/h acelasi consum ca si cu ECO dezactivat.
Diferente de consum intre cele doua diesel sunt cam cu 0.2-0.3 L/100km mai putin in cazul loganului
Stepway e posibil sa pape mai mult ptr ca este mai inaltRulez pe Logan 2 1.5 Dci si Stepway 2 1.5 dci
Comment
-
Originally posted by fallax View PostCa tot s-a atins subiectul acesta in posturile anterioare, pun si eu o întrebare: care dintre acestea doua (Logan - Sandero) e mai stabil si mai aerodinamic?
Bănuiesc, si din ce s-a scris anterior, ca Logan ar fi, as vrea insa ceva informații suplimentare. M-ar interesa si daca exista diferențe la consum intre cele doua modele.
In primul an am facut 14100 km, din care aproape 9000 km, i-am facut extraurban, e drept ca ajung mai greu cu masinuta fata de altul care are 100 CP, dar e important sa ajungi intreg la destinatie si merge si la munte fara probleme, ca doar nu te apuci sa cari apartamentul cand mergi in concediu.
Comment
-
Material de studiu:
Cx, dimensiuni, dotări, revizii etcAttached Files- Pages from bx_RM5614A_FolhetoSandero_24pg.jpg (124.3 KB, 85 views)
- Pages from bx_RM6614A_FolhetoLogan_agosto14_24p.jpg (133.7 KB, 85 views)
- Noul_Sandero_07_Ianuarie_2014_Page_1.jpg (109.6 KB, 88 views)
- Noul_Sandero_07_Ianuarie_2014_Page_2.jpg (161.3 KB, 87 views)
- Noul_Sandero_07_Ianuarie_2014_Page_3.jpg (161.4 KB, 80 views)
- Noul_Sandero_07_Ianuarie_2014_Page_4.jpg (121.0 KB, 57 views)
- Noul_Sandero_07_Ianuarie_2014_Page_5.jpg (121.1 KB, 59 views)
- Noul_Sandero_07_Ianuarie_2014_Page_6.jpg (121.1 KB, 47 views)
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Originally posted by stoicanu View PostAi facut comparatie la lungime intre cele douo?
Cred ca e vorba de cativa centimetri.
Aici e vorba de gusturi.
Si mie mi-a placut mai mult Sandero dar mi-a fost mai util Loganul
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dpdv vizual sandero e mai mica decat un logan, chiar daca e vorba de cativa cm, repet strict parerea mea, fiecare are piticii lui pe creier.Last edited by aris86; 15 February 2015, 00:22.
Comment
-
Cativa centimetri cateodata conteaza enorm
Eu cu corsa C am patit-o sa imi lipseasca doar cativa cm ca sa bag ceva in ea, dar la parcari era vis.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment