Viteza Maxima Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by mumus View Post
    deci pana acu a atins un dci supertunat 180 si inca mai avea pedala... cine da mai mult? Cu 1.2 nu poate nimeni atat?
    Dar tu cat prinzi cu seatul tau? Eu nu am mers cu mai mult de 145 de km/h, din ratiuni de constiinta.

Comment

Eu nu stiu cat prinde seatul, stiu ca prind suta in 10.8 secunde, si stiu ca am mers in in tr3 cu 150 , unde a intrat limitarea, si la drum lung in tr5 la 150 aveam 3500rpm.

Viteza maxima nu am fost curios sa o aflu.(eram inca in rodaj)
      La mine la seat pe thread pe ultima pagina e un filmulet facut de cineva cu o masina ca a mea, ce am vazut ca si la el 0-100 a dat 11, ca la mine. si viteza maxima era vreo 180 parca pe gps.

La mine viteza maxima atinsa a fost 150.
      Last edited by mumus; 23 February 2015, 23:34.
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Logan MCV, motor 0.9 - 178km/h! Dovada e suspendarea permisului şi "chitanţa" dată de "RADAR"! Locaţie, autostrada Bucureşti-Constanţa (cred că pe o zonă de restricţie!). Nu ştiu dacă naşul meu (că el a păţit minunea!) mai are "hârtiile", pentru că momentan eu îl aduc mâine seara de la Bucureşti (Otopeni!).
        Dacă le mai are fac poze şi postez aici!
        Stimă

Comment

Ati uitat de vremurile in care 1.4 MPI prindea 200 km/h pe forum? Vreau sa vad 1.2 16v cat poate pe aici.

1.4 MPI chel: https://www.youtube.com/watch?v=PhpFt5PhP_o

1.6 16v cu traseu fara catalizator: https://www.youtube.com/watch?v=BqD5...YRig&index=184
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

La mine la seat acu vad ca e 189 pe gps... deci nu ma pot pune cu 1.6 16v decat daca merg si eu la vale ca el. La vale garantat rpm imi permite 220.

Last edited by mumus; 24 February 2015, 00:17.
            Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Originally posted by aleXpeed View Post
              Ati uitat de vremurile in care 1.4 MPI prindea 200 km/h pe forum? Vreau sa vad 1.2 16v cat poate pe aici.

1.4 MPI chel: https://www.youtube.com/watch?v=PhpFt5PhP_o

1.6 16v cu traseu fara catalizator: https://www.youtube.com/watch?v=BqD5...YRig&index=184
              Foarte tare,deci avem si dovada pentru 1,6 16v :-)
              1,4 stock?

Comment

Ai vazut ce pom de craciun avea in bord?

Comment

Originally posted by Mike959 View Post

Posibil sau se gandesc si la faptul ca daca ar declara de ex pt 1.2 viteza maxima de 180 km/h,daca chiar ar lua de buna multi aceasta informatie probabil ca s-ar defecta mult mai repede
                  Incredibil... Asa rationament, mai rar. Bravo! Tine-o tot asa! Esti pe drumul cel bun.

Comment

Mi-a mai zis un var de al sotiei ca merge cu taxiul 1.4 mpi gpl cu 190 km/h.

Comment

Excelent... Poate chiar 210.

Comment

Niste adevarate rachete daciile acestea

Cred ca discutiile despre viteza maxima nu prea isi au rostul. Nu pentru asa ceva e gandit Loganul.

Comment

Viteze de peste 190km/h cu anvelopele R15 T(190Km/h).
                          Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Originally posted by mumus View Post
                            Ai vazut ce pom de craciun avea in bord?
                            Iarna pateam sa-mi stea aprins martorul de la frana de mana (problema de senzor), iar senzorul motor se poate aprinde in momentul in care elimini catalizatorul. Am vazut ca avea si ABS-ul aprins )) .

Performante uluitoare )) .

Sigur aveau rotile cu diametrul total mai mic, gen 195/50/R15 sau 215/40/R16.

Cu 1.6 16v cu 185/65/R15 inca n-am sarit mai mult de 190 km/h indicati de ceas (nu am insistat sa vad daca mai putea ca era inalta si ma zbura vantul). Acelasi motor dar cu 195/50/R15 eram "bo$$" cu 215 km/h indicati de ceas. Trageti voi concluzia )), de aici si banuiala mea cu clipurile acelea.
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Era misto ca si clio si inca o alta masina mai simpla, pe care le-a depasit 16v ul, nu pareau ca se strofoaca prea tare
                              Si se vede clar ca nu merge cu mai mult de 100-120, cred ca
                              avea roti pe 13...
                              Last edited by mumus; 24 February 2015, 07:36.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google