Viteza Maxima Logan II

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Maaaa, loganu e limitat de fabricant la 185...ca el altfel prinde muuult mai mult si rpm e limitat la dci in ultima treapta iar la mpi e umblat la soft sa nu cumva sa sara de 190 ala mare cu 16v iar ala mic de 1.2 este facut la la 170 sa faca 2 clickuri frana de mana.
    0.9 are un gadget la turbina, si la tr5 peste 170 incepe sa nu mai dea randament la dci-uri deja e umblat si la soft si la frana de mana, si la aia de picior.
    Last edited by mumus; 24 February 2015, 12:40.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Jos palaria ptr dci. Sa ai 2800 rpm la 150 este ceva ! daca si pe benzinare s ar monta asa o cutie...era de vis ! cred ca scoteam consumuri sub dci.

Comment

Ce jos palaria bre? Ca ala are puterea maxima la 3500 (parca).
        Daca pui si pe benzinare asa ceva, folosesti treapta a5a doar in coborare!

eu inca sunt socat de faptul ca oamenii nu cunosc minimum de fizica obosita si inca mai cred in "haiducii"!

Comment

Andrei, am avut eu curajul sa ii dau si ai fost foarte aproape de viteza maxima. Am Logan II 1.2 16V si am atins 185km/h si eram pe undeva pe la 5000RPM cu gume de vara, portbagaj gol si inca 2 pasageri. Nu tremura la 180 nu o simti dar daca in portiunea aia de autostrada unde era drum cu denivelari am sarit o data cu ea de nu mi-a mai trebuit mai mult de 100 pana la mare 
          de la comentarii de pe youtube.

Comment

Crezi ca are putere un benzinar (0.9 tCe) sa urce in viteza cu o a 5-a atat de lunga? M-as mira sa mentina macar viteza de croaziera. A 5-a aia de la dCi e mai lunga ca viata, eternitate.
            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Originally posted by Cezar View Post
              eu inca sunt socat de faptul ca oamenii nu cunosc minimum de fizica obosita si inca mai cred in "haiducii"!
              Pai n-ar trebui sa fii uimit, ci sa te obisnuiesti.

Nu vor producatorii astia de masini, fi-r-ar mama lor sa fie, sa puie o cutie cu 1500 rpm la 200 km/h... De-ai dreacu', iti dai seama...

Eu nici nu ma chinui sa mai explic atunci cand vad in stanga si in dreapta posesori de masini cu motor de 1.2, care traiesc o viata neimplinita pentru ca n-au treapta a 6-a.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Cielo are cutie buna. La 130 km.h are 2500 rpm.

Comment

Mergeti incet cu ele, nu va mai stresati cu viteze maxime si prostii. Conduceti precaut cu maxima atentie sa ajungeti bine sanatosi din A in B ... Timpul nu e important, viata e ! Intr-o zi toti vom ramane fara timp, sa speram ca la batraneti ... Intr-un logan cu peste 150 km/h parerea mea e ca riscati vietile voastre si ale celor din jurul vostru inutil

Comment

Super.... Eu la masina puternica am 3000 rpm la 120 km/h in treapta a 6a.
                    Sa vorbesc cu astia de la Daewoo sa-mi faca si mie niste rapoarte cum trebuie!

Originally posted by vitriol View Post
                    Pai n-ar trebui sa fii uimit, ci sa te obisnuiesti.

Nu vor producatorii astia de masini, fi-r-ar mama lor sa fie, sa puie o cutie cu 1500 rpm la 200 km/h... De-ai dreacu', iti dai seama...

Eu nici nu ma chinui sa mai explic atunci cand vad in stanga si in dreapta posesori de masini cu motor de 1.2, care traiesc o viata neimplinita pentru ca n-au treapta a 6-a.
                    Mai ales acum cand au aparut cutii de viteze cu 8 trepte...
                    Last edited by Cezar; 24 February 2015, 13:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by Andyno View Post
                      Cielo are cutie buna. La 130 km.h are 2500 rpm.
                      Niciodata, nici macar o singura data! La 130 km/h are intre 3500 si 4000 rpm.

Comment

Nu mai retin...exact. Dar cielo din 97 are clar sub 3000 rpm la 130 km.h

Comment

Originally posted by Andyno View Post
                          Nu mai retin...exact. Dar cielo din 97 are clar sub 3000 rpm la 130 km.h
                          Da, bine...

Comment

Am trecut acum prin parcare si m-am uitat luuuunnngggg la al meu cazan. Ce smecher! Atatia ani s-a prefacut ca explodeaza cand ajunge pe la 120-130 si cand colo el poate sa fuga si cu 210!
                            Hotarat lucru, maine ii pun benzina 101, caut un drum cu panta de 35% la vale si daaaaaaaaiii si lupta si dai si lupta poate ajung si eu la 190! (sau mai bine nu si stau cuminte ca altfel sare motoru' din el! )
                            MULTA LUME, PUTINI OAMENI...

Comment

Cu 1.4 remapat am mers si eu cu 165, da mai mult nu stiu cu cat mai ducea...daca mai pun 10 sunt optimist. corsa 1.2 16v tot asa dar mai repede un pic

Loganul era mult mai stabil fata de corsaC
                              Last edited by mumus; 24 February 2015, 16:21. Reason: Automerged Doublepost
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

Sa profit de okazia ca inca nu s-a inchis acest subiect.
                                Viteza maxima 178km/h gps pe ceas putin peste 180 tr4 in limitare cand dau tr5 scade viteza si se opreste undeva la 165kh/h.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google