Achizitie Logan Din Afara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina a cumparat-o zilele trecute si a dat 8400 euro. L-am intrebat de 3x, mi-e rusine sa-l mai intreb inca odata.

Comment

• Asa mai da ) chiar jos palaria da la 15000 era prea de tot... da nu pricep? sau scazut 6500E pe ce motiv?
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Nu ai inteles, o cunostiinta a cumparat un logan sh (2005) cu 75000 km la bord, ceva rugina pe jos unde pui crick-ul, vopsea crapata la praguri, la incredibilul pret de 8400 euro. Eu i-am zis ca de banii aia, mai punea cateva sute de euro si isi lua 0,9 TCe.

Comment

• ce sa zic poate imi luam altceva intradevar....Second nu imi luam o masina imi luam o supermasina un audi sau mercedes...dar nu mai vreau ce a calarit alti,vreau una noua virgina dar m.am gandit ca dacia tot dacie...o fi mai buna mai rezistenta...si piesele poate mai ieftine pe viitor . tabla o mai reparam o mai carpim ...motoru sa mearga si sa fie bun!

Comment

• Felicitari pentru achizitie.

Comment

• Deci 15000 Euro a fost Dacia? pai gaseai mai multe masini NOI in ro de banii astia.

Puteai lua opel astra NOU, Duster NOU, POLO Nou, Seat NOU, cred ca si Kia NOU, si multe altele, dar doar astea merita mentionate... Dar daca iti place dacia, sa te poarte sanatos si sa te tina asa de mult pe cat ai dat pe ea minim 10 ani fara reparatii majore.

Iar dacia face masini bune, probleme tehnice mai rar, mai se umezeste ceva de ulei, scartaie una alta, se misca una alta, dar ca fiabilitate in afara de rugina nu cred ca vei avea probleme, si daca da Doamne sa fie cumva tratata tabla ptr export, atunci chiar ca e bine. Cand o primesti?
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Felicitari pentru achizitie! Sa o stapanesti sanatos!

Comment

• Sa o stapanesti sanatos! Daca aveam disponibili pentru masina banii aia, luam altceva, optiuni garla......
                  „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Felicitari pentru achizitie - eu am un stepway pe benzina care merge si arata super, mi-as fi dorit si eu varianta diesel pentru ca m-a impresionat motorul ala in testdrive insa costa cu apropape 1500 euro mai mult... adica pentru masinuta asta dieselul are un cuplu excelent, cand calci acceleratia te baga in scaun, si mai vine la pachet si cu consum mic...
                    @mumus - doar de curiozitate de ce stai toata ziua pe un forum de logan daca tu ai seat? esti cumva dealer seat si tot promovezi marca prin vecini, pe la concurenta? e ca si cum eu as sta pe un forum de kia toata ziua si asi posta la toate posturile...
                    RTFM

Comment

• Fiecare își face propriile calcule si alege in funcție de buget, preferințe si așteptări. E complet aiurea sa se discutate post-factum despre ce mașină alege cineva.

Sa te bucuri de ea si sa te tina multi ani!

@dadan: Mumus e "Gica-Contra", dar sunt foarte utili si astfel de oameni pt ca, in unele cazuri, au dreptate.
                      Last edited by fallax; 5 April 2015, 12:32.

Comment

• puteam lua..am vazut duster dar era 1800,opel astra incepe de la 19.125(poate o corsa dar corsa nu se compara cu stepway),poate ca imi luam si un seat bunicel cu destule dotari dar motorul 1.2 benzina(eu vreau diesel),iti poti lua o skoda fabia buna insa cu motorizare pe benzina.
                        Iar in legatura cu intrebarea mea
                        Sa imi spuna colegii detinatori,ce inseamna rodaju,in ce consta si cum se procedeaza cu o masina noua ?

Comment

• Ti-a raspuns un coleg mai sus.

Iti spun si eu: Producatorul recomanda sa nu depasesti 130 km /h in ultima treapta de viteza in prima mie de km.

La seat Scrie sa nu depasesc 3/4 din turatia maxima.

Eu zic asa: Nu depasi 2500-3000 rpm in nici o treapta de viteza sau 130 km/h in tr5 in primii 1000km.

Last edited by mumus; 5 April 2015, 12:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• La mine in cartea tehnica zice asa:
                            Attached Files
                            RTFM

Comment

• Cred stimate 66Edw, că maşina dumneavoastră se va "aşeza" după 10.000km! Am primit aceleaşi informaţii de la dealer pe care le-a menţionat dl. dadan prin postarea fotografiei...
                              În plus, cei de la reprezentanţă (era şi un domn de la service; e o poveste - la Galaţi lângă showroom e şi un service!), mi-au spus că voi fi pe deplin lămurit cu "consumul", schimbat viteze... când voi atinge 10.000km!
                              De asemenea mi-au mai zis de nr. de persoane din maşină, de turaţii, de viteza maximă; dar au menţionat doar că ar fi bine să nu depăşesc anumite limite... 130km, 2500rot/min...

Stimă
                              Dan

PS Felicitări pentru noua achiziţie! Să o foloseşti sănătooooooos!!!

Comment

• Dupa 2-3 mii km motorul va functiona perfect. Iti recomand ca in primii 1500 km sa respecti indicatiile din manual. Sa te bucuri de masina!
                                My Ride sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google