Banii de avans se restituie, tata i-a primit inapoi
Achizitie Logan Din Afara!
Collapse
X
-
Originally posted by hasserro View PostNoul logan? Sa fim seriosi, nici vw nu face arogante din astea, sa schimbe modelul la 3 ani, d'apoi dacia.
Mk1 a tinut din 2005 pana in 2012, logan mk3 o sa vedem cel mai devreme prin 2018.
Originally posted by danpetrovan View PostCum vi se pare ideea de a cumpăra Logan pentru a "sprijinii economia naţională"??? Prostească, ilara, aberanta...?? Credeţi că există oameni care fac acest lucru?! Eu cunosc doi (2 buc.)! Cumpărat până acum Sandero 1.6 (2009) în loc de Opel Astra 1.4, Logan 1.5 (2013) în loc de...VW Polo, Opel Astra (auto din shoroom!)..., MCV 0.9 (2013) ("în loc de" sunt autoturisme noi!)!
Am regretat!? Probabil! Am înjurat? Hm, aproape sigur! Dar şi aşa încerc şi eu cumva, din locul meu - mic! - , să ajut!
Stimă
O ZI BUNA , VA MULTUMESC !
Originally posted by sunshine View PostDiferența este de putere. De ce să o aduci pe platformă? Scoți un set de nr. roșii în Franța și aia e. La fel de bine o poți lua și de la nemți, vezi cum îți convine mai mult financiar.
Buna ziua prieteni ! Intrebare de baraj : DACIA LOGAN 1.5 DCI 90CP VS DACIA LOGAN 0.9 TCE 90 CP ?? Astept sfaturi argumentate , multumesc !
Comment
-
Din cele scrise inteleg ca o sa mergi mult cu masina infara tarii, recomand masina cu motor diesel. In Franta o sa folosesti masina? Daca te astepti sa cumperi o masina Dacia si sa dormi linistit, fara sa faci bricolaj, o sa apelezi pt orice fleac la service , reprez te costa....masina este prea scumpa pt ce ofera. Informeaza-te f bine ce probleme tehnice sunt, garantie, etc pe forum inainte de a lua o decizie. Eu as alege Fordul diesel.
Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Multi km fara incidente ! Sa o stapanesti sanatos, o masina foarte frumoasa !
Ce cotiera e aia? Se gaseste si-n Romania, daca da la ce pret ?
Ce nu-mi place e rosul ala din bord si de la butoane ( AC, ventilatie, geamuri etc ). Si nici manetele de ventilatie, dezaburire, mi se par un mare minus pentru Dacia mai ales ca le au pe toate modelele, dau foarte saracaciosLast edited by GuGu21; 23 July 2015, 10:21.
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View PostCe nu-mi place e rosul ala din bord si de la butoane ( AC, ventilatie, geamuri etc ). Si nici manetele de ventilatie, dezaburire, mi se par un mare minus pentru Dacia mai ales ca le au pe toate modelele, dau foarte saracaciosLast edited by Crs. Sandel; 23 July 2015, 10:36.
Comment
-
Originally posted by GuGu21 View PostE si-n Romania cotiera ca cea din poza de vanzare ?
Pare bine facuta de calitate
Comment
-
Poaza e cea care a pus-o torque..exact asa arata,are un spatiu de stocare micut in interior iar invelisul de pe ea ,spre deosebire de imagine ,e de piele/vinilin...destul de ok si practica.
Care e treaba cu senzorii de presiune din roti?cum se seteaza sau sunt setati deja?
Per total sunt multumit de masina...destul de ok.se conduce foarte bine,sunt si cateva minusuri,cum ar fi lipsa uinui indicator de incalzire a motorului (s-au inspirat de la opel G...si la cotiera si la lipsa indicatorului ) si ar mai fi ceva...lipsa unei protectii sau lipsa unui ceva la hayon...doar o chestie din plastic care sa bagi mana.
Cam astea ar fi...in rest ok. se comporta destul de bine la denivelari/gropi,destul de bine la 120km/h.nu am nimic de reprosat,altceva fata de primele loganuri .
Comment
Comment