Achizitie Logan Din Afara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Banii de avans se restituie, tata i-a primit inapoi

Comment

• Èee asta a fost asa,o vorba... Am comandat-o ca am vrut-o,mi-a placut ,chiar daca e de import export sau cum o fi ... am intrebat daca sunt diferente pentru propria-mi informare ""Cultura generala"

Comment

• Sa nu crezi ca daca are o vata in plus e mai scula. Da, are un OB in plus pe undeva. Insa piesele tot dupa acelasi standard sunt fabricate.

Poti sa ne explici putin pretul de achizitie? Adica statul are cat are cotul bagat?

Comment

• Din păcate până şi la Renault standardele au început să semene cu cele de la Dacia.

Comment

• Originally posted by hasserro View Post
            Noul logan? Sa fim seriosi, nici vw nu face arogante din astea, sa schimbe modelul la 3 ani, d'apoi dacia.
            Mk1 a tinut din 2005 pana in 2012, logan mk3 o sa vedem cel mai devreme prin 2018.
            se vehiculeaza in presa de specialitate ca doar prin 2022-2025 va apare urmatorul model ....pana atunci poate doar un facelift mai serios....o zi buna !

Originally posted by danpetrovan View Post
            Cum vi se pare ideea de a cumpăra Logan pentru a "sprijinii economia naţională"??? Prostească, ilara, aberanta...?? Credeţi că există oameni care fac acest lucru?! Eu cunosc doi (2 buc.)! Cumpărat până acum Sandero 1.6 (2009) în loc de Opel Astra 1.4, Logan 1.5 (2013) în loc de...VW Polo, Opel Astra (auto din shoroom!)..., MCV 0.9 (2013) ("în loc de" sunt autoturisme noi!)!
            Am regretat!? Probabil! Am înjurat? Hm, aproape sigur! Dar şi aşa încerc şi eu cumva, din locul meu - mic! - , să ajut!
            Stimă
            ma bate gandul sa fac acelasi lucru .....sa fiu patriot pe buzunarul meu , asa ca sunt intre Dacia Dokker vs Ford Tourneo Courier ( cam acelasi tip de caroserie , la Dokker ceva mai mare ) ambele merg cam pe aceleasi motorizari ( diesel 90-95 cp , benzina downsize 100 la ford , 115 la dokker ) , dar am multe dubii pt ca am auzit multe referitor la calitatea daciei in primul an de UTILIZARE , plus calitate generala , asa ca am nevoie de un impuls ....OPINATI VA ROG !
            O ZI BUNA , VA MULTUMESC !

Originally posted by sunshine View Post
            Diferența este de putere. De ce să o aduci pe platformă? Scoți un set de nr. roșii în Franța și aia e. La fel de bine o poți lua și de la nemți, vezi cum îți convine mai mult financiar.
            IN FRANTA masinile in general , sh in special sunt foarte scumpe , vorbesc din experienta , locuiesc in Franta .....varianta Germania este cea mai avantajoasa , chiar si la masini semi-noi ( 1 an / 10-15.000 km ) , desi pierzi timp si bani cu cautarea , merita !1

Buna ziua prieteni ! Intrebare de baraj : DACIA LOGAN 1.5 DCI 90CP VS DACIA LOGAN 0.9 TCE 90 CP ?? Astept sfaturi argumentate , multumesc !
            Last edited by MARIOARMARIO; 11 July 2015, 13:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Din cele scrise inteleg ca o sa mergi mult cu masina infara tarii, recomand masina cu motor diesel. In Franta o sa folosesti masina? Daca te astepti sa cumperi o masina Dacia si sa dormi linistit, fara sa faci bricolaj, o sa apelezi pt orice fleac la service , reprez te costa....masina este prea scumpa pt ce ofera. Informeaza-te f bine ce probleme tehnice sunt, garantie, etc pe forum inainte de a lua o decizie. Eu as alege Fordul diesel.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk
              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• In sfarsit avem si poze a sosit Blue

Multumesc tuturor.

Comment

• Să o stăpâneşti sănătos, iar relaţia dintre voi să fie precum icon-ul alăturat!

Comment

• Multi km fara incidente ! Sa o stapanesti sanatos, o masina foarte frumoasa !
                    Ce cotiera e aia? Se gaseste si-n Romania, daca da la ce pret ?
                    Ce nu-mi place e rosul ala din bord si de la butoane ( AC, ventilatie, geamuri etc ). Si nici manetele de ventilatie, dezaburire, mi se par un mare minus pentru Dacia mai ales ca le au pe toate modelele, dau foarte saracacios
                    Last edited by GuGu21; 23 July 2015, 10:21.

Comment

• Originally posted by GuGu21 View Post
                      Ce nu-mi place e rosul ala din bord si de la butoane ( AC, ventilatie, geamuri etc ). Si nici manetele de ventilatie, dezaburire, mi se par un mare minus pentru Dacia mai ales ca le au pe toate modelele, dau foarte saracacios
                      In bord e portocaliu. Doar 2000 de persoane au beneficiat de alte culori in bord, de lipsa culorii rosii de la butoanele instalatiei de climatizare, de absenta "saraciei" acelor butoane. Restul proprietarilor de Dacie s-au resemnat, iar unii chiar nu au dat importanta
                      Last edited by Crs. Sandel; 23 July 2015, 10:36.

Comment

• E si-n Romania cotiera ca cea din poza de vanzare ?
                        Pare bine facuta de calitate

Comment

• Originally posted by GuGu21 View Post
                          E si-n Romania cotiera ca cea din poza de vanzare ?
                          Pare bine facuta de calitate
                          Asta nu stiu ,daca e si in RO. E ok facuta si pielea/vinilin-un de pe ea e de calitate,are si compartiment de stocare si rezistenta la presiune,desi pleaca din scaun nu din podea/consola...destul de ok ,sunt multumit.

Comment

• Ai putea sa pui niste poze mai detaliate cu cotiera?

Si sa te bucuri de masina cat mai mult fara nici o problema.

Comment

• Există deja poze cu ea

Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Poaza e cea care a pus-o torque..exact asa arata,are un spatiu de stocare micut in interior iar invelisul de pe ea ,spre deosebire de imagine ,e de piele/vinilin...destul de ok si practica.
                                Care e treaba cu senzorii de presiune din roti?cum se seteaza sau sunt setati deja?
                                Per total sunt multumit de masina...destul de ok.se conduce foarte bine,sunt si cateva minusuri,cum ar fi lipsa uinui indicator de incalzire a motorului (s-au inspirat de la opel G...si la cotiera si la lipsa indicatorului ) si ar mai fi ceva...lipsa unei protectii sau lipsa unui ceva la hayon...doar o chestie din plastic care sa bagi mana.
                                Cam astea ar fi...in rest ok. se comporta destul de bine la denivelari/gropi,destul de bine la 120km/h.nu am nimic de reprosat,altceva fata de primele loganuri .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google