Achizitie Logan Din Afara!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Midnighte: La noi Stepway se vinde doar full(vezi poza 3 de sus) -inclusiv vopseaua metalizată, singurul opțional e harta europei. Senzori de parcare au fost pe primele loturi, apoi s-au scos.

Restul Europei beneficiază de echipări intermediare de Stepway(fără CB, tunel median, boxe spate etc) la care se pot pune anumite opționale.

Cotiera de la Dacia costa 100euro, pe forum e 250ron, iar acum în reprezentață e 253ron
    - atenție: pentru geamuri electrice spate cele de pe forum sunt incomplete
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

• Originally posted by mumus View Post
      La seat cotiera aratata mie pe masina de testdrive) era asemanatoarea cu cea de logan... Plastic ordinar, se vedea ca e ieftinatura, invelita in ceva, ce nu era piele. Se misca cand apucam mai ferm de ea... Daca era integrata ca la megane2, da nene, aia e cotiera...
      Iar initiatorul topicului revine in tara in 3 luni... Daca nu esti bine informat, abtine-te te rog. Poti arata o poza cu cotiera de piele de pe toledoul de 12500 e, pret de catalog? Nu cred, doar o cotiera urata din plastic...

La un toledo configurat la 24000e, e deja alta treaba.

Arata-mi te rog ( postul exact ), unde s-a scris ca revine in tara in 3 luni. Poate am citit eu printre randuri. Daca e asa, jos palaria, greseala mea. Daca nu, abtine-te tu te rog de la afirmatii dintr-astea de superioritate ( eu stiu, tu nu, SAC ). Sunt de prost gust.
      Cotiera am vazut-o la un coleg, care si-a cumparat un Toledo nou ( 2014 ). Daca sunt 2 cotiere disponibile, asta chiar nu stiu. Dar totusi, nu are nici o treaba. Se poate monta, in cazul in care exista 2 variante, cotiera "mai buna" ( cea de piele ) . Toledo-ul de 12.600 euro, are cumva cotiera inclusa in pret si nu stiu eu ? Aia e masina "coaja"... Hai sa vorbim de masini cu cel putin 1-2 optiuni, nu cea care are 4 roti, un volan si POATE o roata de rezerva. Vrei ceva mai bun, scoate banul... ( poze cu cotiera, gasesti pe site-ul cunoscut de masini , ....vit, Toledo Rosu, din Iasi. Asta e masina pe care am vazut-o montata).
      Masinile de test-drive, nu sunt configurate tot timpul, cu cele mai "bune" piese, ornamente ( ma refer strict la interior, ce ii place ochiului, gen elemente cromate, scaune de piele, prezenta anumitor functii, butoane etc. ). Depinde mult de la un producator la altul si apoi de la un model la altul. De asta mai exista masini in showroom ( daca vrei sa vezi unele optionale montate ). Si totusi, nici asa nu vezi toate optiunile pe un model de masina ( decat in cazul in care este aproape full din fabrica si ii poti adauga 1-2 optiuni , cazul Stepway ).
      Masina de test, este una destul de "forjata"... Nimeni, la test-drive, nu are grija sa nu ia groapa aia, sa nu forteze putin chederul ala... De asta se si cheama, masina de TEST. Pentru ca toti sa "traga" de ea.
      Scopul masinii de test, in opinia mea, este sa te convinga de tinuta de drum in principal. Si mai apoi, cum se va comporta si arata masina ta, in cazul in care va fi neglijata.
      Si apropo, unele masini de test sunt luate acasa ( sau in alte locuri ), de cei din reprezentanta ( daca nu cumva chiar toate masinile ). Altfel spus, sunt folosite in scop personal ( si/sau marketing ). Si nu cred ca au toti grija mare de ele, in acel moment, asa cum are un om care a muncit 5-10 ani sa adune 10 - 12.000 euro, pentru o masina care sa-l tina 20 ani, daca nu mai mult. ( referitor la faptul ca se balanganea cotiera de pe masina de test )
      Si sa vorbim ipotetic. Sa zicem ca vine in tara peste 3 luni. Face comanda. El o sa aiba masina, peste cam o luna ( daca nu mai mult sau poate, cu noroc, mai putin ). Tu ai astepta atata pentru o masina, cand ti-ai putea-o lua mai repede ? ( ce-i drept, configurata altfel pentru straini )
      @t0rque - stiu si vad ca s-a scos si optiunea cu tapiteria de piele ( in ianuarie inca era ). Deci, urmeaza sa scoata acusi si ultima optiune, cea cu hartile Europei )

Comment

• asa cum are un om care a muncit 5-10 ani sa adune 10 - 12.000 euro, pentru o masina care sa-l tina 20 ani,
        Tu speri sa te tina Logan-ul 20 de ani?

Eu, sa locuiesc in Belgia, mi-as cumpara masina de acolo.
        Daca as reveni in Romania peste putin timp, as cumpara-o din Romania.

Comment

• Lasa ma, ca e el mai destept... De ce sa ia colegu de mai ieftin, cand poate sa ia mai scump...

Eu daca mai dadeam 700e aveam fata de dotarile de acum, adica nimic dupa spusele atotstiutorului de mai sus
          Deci: ptr 700e in plus motor 1.2 pe curea si 105cp, distributie curea, 6 trepte, roti aliaj pe 16, senzori parcare, proiectoare cu cornering, tempomat si alte maruntisuri... Si nu ajungi la 14000 cat vor da pe logan... Si nu rugineste nu se blocheaza contactul, nu ai greierasi...
          Cine va comenta de ce nu am dat 700e in plus... Simplu.... Nu i-am avut. Adica i-am avut dat am preferat sa mergem in concediu... Tempomat, roti pe 16, 6 trepte proiectoare cu cornering eu nu am nevoie. Masina e folosita aproape exclusiv in oras. Iar un concediu pe an il suport si fara tempomat.
          Last edited by mumus; 3 April 2015, 14:13.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• @K - nu, astept sa ma tina pana cand ma plictisesc de ea. A fost doar o expresie...
            Asa cum, fiecare crede ca masina lui este raiul pe pamant, un alt exemplu clar dat aici in privat. ( cu riscul de a fi banat, insa, mi se pare prea... )
            De la @mumus
            "Da mai incet manelele, deschide ochii su ai sa vezi ca un toledo aproape chel, masina mea de exemplu, are 2-3 dotari in minus fata de o ruginitura de logan nou.

Spun asta ptr ca deja avem coleg de forum care a luat-o gata ruginita...
            Altii dupa o luna deja pun poze cu rugina.
            Iar coaja de toledo, daca lasi nasul mai jos, si pleci capul si recunosti ca esti un basinos. Iti fac pret la seat brasov de 14000 euro, si ai tot ce ai in loganul de 14000 + lumini ceata cu cornering si multe altele.
            Hai latra la alta masa ca esti degeaba."

O ardem in privat ? Stiu, cand nu ai argumente, incepem sa jignim. Asta e usor. Mai ales in privat. Tu ai o parere, eu am alta. Eu imi sustin ideea si logica, tu faci ceea ce stii sa faci. Vroiam doar sa arat lumii, ce fel de om esti. Nu am laudat si ridicat in slavi Dacia ( Dacia mea e mare, e tare, face tot ce-i sta in cale ! ). Are avantajele si dezavantajele sale ca orice masina.
            Nu i-am zis colegului - "Cumpara Dacia, nu altceva !!!". Nu mai trage ce concluzii vrei tu.

Originally posted by mumus View Post
            ...
            Eu daca mai dadeam 700e aveam fata de dotarile de acum, adica nimic dupa spusele atotstiutorului de mai sus
            ...
            Manele cred ca asculti tu...dupa ce logica ai mai sus

Comment

• Bad post. Ai pm.
              Last edited by mumus; 3 April 2015, 14:49.
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Va rog sa va potiliti.
                Urmatoarea iesire in decor va fi sanctionata.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Off topic:
                  Bag seama ca, intr-un final, tot la cearta de calitate se ajunge. Bravo noua, s-a mai descoperit un lucru la care suntem "mastãrșãfi".

Comment

• Am vorbit in privat cu colegul care vrea logan acum cateva zile, vreo ora.
                    Nu i-am ridicat in slavi seatul, si nici nu am denigrat loganul, va poate confirma si el...
                    Dar cand apare unu si imi face masina cu zero probleme si suficiente dotari coaja...si mai si zice ca poate nici roata de rezerva nu am, cred ca e cazul sa ii arat lungul nasului...

De asta si discutia a fost in pm... Dar daca unii isi spala rufele in public...

Iar loganul la 14000 euro mi se pare jaf la drumul mare. Compar seatul ptr ca asta am, nicidecum ca e cea mai cea.

Colegu vrea sa isi deschida o afacere in tara, si el vrea sedan... Il tot bateam la cap sa ia mcv ca e super spatios...
                    Ca rugineste, nu e o minciuna, ca iei seat in tara cu 14000 dotat bine, iar nu e minciuna...
                    Eu unu daca stiu ca revin in tara, apai daca e si mai ieftin de ce sa nu iau...

Baiatul zicea ca spera ca, calitatea de export sa fie mai ok, si ca din acest motiv ar vrea de acolo... La finalul discutiei am ramas ca ma anunta de decizia luata.

torquemada sau cineva mai in tema ne-ar putea lumina daca se diferentiaza masinile de import fata de cele ptr export.

Comment

• O cunostiinta a cumparat un logan 1, 1.6 mpi, 90 CP (2005), 75000 km la incredibila suma de 8400 euro. I-am zis ca si-a luat teapa.

Comment

• Originally posted by aris86 View Post
                        O cunostiinta a cumparat un logan 1, 1.6 mpi, 90 CP (2005), 75000 km la incredibila suma de 8400 euro. I-am zis ca si-a luat teapa.
                        Daca cunonstiinta ta mai vrea un logan 1.6 mpi , 90 CP din 2007 cu 64000 de km la bord, te rog sa ne faci cunonstiinta. Din suma de 8400 de euro - 1000 de euro iti revine daca se vinde masina.
                        A dat foarte mult pe ea.

Comment

• O cunostiinta a cumparat un logan 1, 1.6 mpi, 90 CP (2005), 75000 km la incredibila suma de 8400 euro. I-am zis ca si-a luat teapa.
                          In 2005 nu era teapa sa dai 8400 de euro, masinile sh de import bune rau scumpe, nu accesibile, ca acum.

Acum masina face 8400 de LEI, daca e intretinuta si nu are rugina prea multa.

Cand a cumparat masina, in 2005 sau in 2015? Undeva e o neintelegere, 8400 de euro costa de NOUA.

Iar loganul la 14000 euro mi se pare jaf la drumul mare.
                          Indiferent daca e de "export" sau de intern.
                          Last edited by mr.K; 4 April 2015, 20:00.

Comment

• Revin cu noutati! Am fost azi in Lille,nu m-am inteles cu cei de acolo ,eu vreau masina fara TVA,iar cei de acolo nu m-au inteles.Am venit inapoi in BXL si am rezolvat.Am dat comanda Stepway plus 1,5 urmeaza sa apara in 30/07/2015 poate mai devreme spunea cel de la vanzari,albastru acela deschis (Bleu d'azur).Cateva obtiuni disponibile in plus ,le-am pus pe toate,am intrebat inclusiv de cheia aceea stil briceag si de sistemul de la focal vazute in Franta!Ramane sa imi timita un mail in legatura cu astea,daca nu...nu . Pretul a fost 15.303 cu garantie extinsa la 4 ani sau 100.000 km (mai era o varianta de 120.000 dar era cam 320 euro dar de 200.000 nu avea nimic).Acum o astept
                            Sa imi spuna colegii detinatori,ce inseamna rodaju,in ce consta si cum se procedeaza cu o masina noua ? Acum beau o bere va invit Va multumesc din suflet pentru ajutor,sfaturi,critici,pentru tot!

Comment

• Felicitari pt achizitie. Motorul ala trage excelent. Nu te lasa amagit de diferiti de pe aici de pe forum. Nu e o masina rea. Pe partea de rodaj ii sa nu depasesti 130km/h si 2500 turatii in primii 1500 km atata tot.

Comment

• Sa te bucuri de ea, dar de 15000 de euro, puteai lua masina mai buna, si NU MA REFER LA SEAT

Sa speram ca ptr banii aia ai tabla tratata mai bine. Ca in rest e masina buna.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google