Ma asteptam sa spuna ca rulmentul este consumabil si nu face obiectul garantiei.
Piese Schimbate Pe Garantie
Collapse
X
-
Este o chestie de noroc.
Tata la un dci de 65cp a avut o problema la cutie de noua, pe la 15mii i-au schimbat un sincron ( nu mai stiu exact ). Deci se mai intampla sa mai scape si o piesa mai slab calitativ.
Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk
Comment
-
A cedat maneta de lumini pe autostrada in Bulgaria la 2 noaptea, in drum spre Grecia. Am ramas fara faza scurta si la un moment dat si fara semnalizare. Am dormit pana la rasarit intr-o benzinarie, am mers la cel mai apropiat service de statiunea din Grecia - in Volos, un service comun Renault-Suzuki-Opel, constatat luni dimineata, comandata maneta, schimbat marti dimineata in garantie fara probleme. 2x30 minute la service.
Logan MCV 2017, 66.000 km
Comment
-
Nasoala chestia cu maneta de lumini, totusi e bine ca ai reusit sa o schimbi pe garantie.
Comment
-
Originally posted by Archangel80 View PostDaca erai in Romania, trebuia sa demonstrezi ca ai facut reviziile la ei, ca ti-ai facut cruce de fiecare data cand ai trecut prin dreptul reprezentantei...etc.
Comment
-
Salutare si La multi ani!
Aveti idee daca o geometrie de roti poate fi efectuata pe garantie?Tutorial montaj conducte ventilatie pentru locurile spate: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=1156
Comment
Comment