Cel de ac. Ala de apa e în spate dar nu a fost deformat. Ma gândesc ca dacă apare fisura în ala ac, mare paguba nu i, cel mult pierd freon,nu?deci dacă o fi sa crape, îl schimb atunci
Accident Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma bucur sa aud ca ti-ai rezolvat problema .
Cu radiatorul de AC, eu iti zic sa nu te joci...pentru 350 RON ( 390 poate cu tot cu transport ) cat costa unul nou, original, nu se merita sa schimbi altele ( de exemplu, compresorul ), datorita spanului ce poate aparea in instalatie... Iti spun din proprie experienta, sa cauti si apoi sa comanzi un compresor de AC ( care costa destul la magazinele de piese auto, undeva in jur de 2700 - 3000 RON ), schimbi radiatorul in secunda 2...
Legat de lonjeron...stai calm. E doar acel pitic tipic "masina accidentata, masina nesigura". Daca ti-ai facut reparatia cu simt de raspundere ( elementele afectate au fost schimbate cu unele noi sau aproape noi,dar SH ) nu ai de ce sa-ti faci griji.
Comment
-
Originally posted by ciresel View PostImediat o sa fie gata la Sf sapt, o sa pun poze și o sa fie topic închis. O sa mi rămână pitic pe creier cu lonjeron îndreptat, dar asta e. De vândut nu se pune problema, ca pierd f mult. Dar probabil o sa fac casco. La proiectoare de ceata am renunțat. Temporar cred, bănuiesc,desi nu prea le am folosit. Radiator ul a rămas curbat, ca cică o eventuala îndreptare l ar fisura. Oricum cică intra frumos la locul lui, asa concav cum e
Cât despre părerile userilor,m au ajutat la început,apoi au fost doar aberații și discuții demne de o bere pe banca în fata blocului. Recunosc ca am primit și sfaturi în particular,dr la unii useri,cărora le mulțumesc.
Si eu sunt patit cu loganul anterior lovit puternic de o caruta cu 2 cai, care s au speriat si au luat o la fuga, nu am avut casco si reparatia am achitat o integral din banii mei, vreo 2500 lei, ca de la propietarul carutei si daca il dadeam in judecata nu aveau ce sa ii ia, oricum politia nu avea ce face
Cat despre proiectoarele de ceata sunt utile, eu unul le am folosit destul , am si prins ceata mai des pe unde am mersLast edited by panselin4; 16 June 2015, 22:05.
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=EixX6CJwuqk exemplu cum se indreapta un lonjeron.pare un service de cartier
Comment
-
Spre linistea ta, in interiorul lonjeronului ar putea sa iti sudeze pe zona unde a aparut deformarea o ranforsare. Si nu uita, spray cu ceara pentru cavitati neaparat!!!Last edited by cristianpaul; 17 June 2015, 17:10.
Comment
-
mie imi place cum au lucrat....se vede ca au talent, sunt curios daca reprez cu scule prof dar cu durere in.......fac treaba buna....poti sa asisti sa vezi daca respecta procedurile anticoroziune? sau chituiesc la viteza si repede cu vopsea.....economie de timp si materiale....doar rugina apare dupa 1-2ani cand nu mai poti face nimic.
trimis de pe tableta cu WI-FI„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
am scos loganul sapt trecuta.reparatia a fost in total de 2800 de lei.
o sa postez si poze imediat ce reusesc sa blurez numarul.
multumit de repartia,bara a iesit exact la culoare,directia este exacta si precisa,nu trage dreapta stanga,indiferent de viteza
La lonjeron,se cunoaste interventia,din cauza excesului de mastic,probabil pt a preveni rugina
Comment
-
Comment
Comment