A iesit relativ OK , oricum ca inainte nu va mai fi niciodata.Bucura-te de ea in continuare , fa cati mai multi km si asta e, gandeste-te ca putea fi mai rau.
Accident Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
intre timp am luat si ce era stricat la proiectoare.o sa le monteza cand am timp.is curios daca reusesc sa le montez fara sa mai dau bara jos,stiu ca bara in partea de dedesubt are niste <capete de bara>le as indeparta doar pe alea si as incerca sa le pun pe acolo,daca e posibil
Comment
-
La revizie, a dat scutul jos. Gaura ramasa intre bara si restul masinii era destul de mare. Cu abilitati de chinez nervos ar fi posibil sa montezi proiectoarele fara sa dai bara jos, mai ales daca apelezi si la tehnici de contorsionare.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
-
Da , stiu tutorialul. La noi se mai poate desface suplimentar un plastic ce face legatura dintre scut si bara. Astfel ramane un spatiu mare, cat sa intre mana intre bara si radiator. Nu am facut operatiunea, inca, o sa fie nevoie pentru manevrarea sculelor.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Asa e, mai poti face si o belea la radiator. Pana la urma cum faci? Decupezi gaura, montezi proiectorul....nu este nevoie de ornament? Parca peste proiector vine si un ornament. Ala cum se prinde? Sau este un ansamblu proiector+ornament, parca asa am vazut la un pdf dat de t0rque.....„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
gaura este predecupata.aici nu ar fi o problema.
sistemul de prindere este insa unu ciudat.practic bara are niste aripi din plastic perpendiculare pe bara iar acele aripi ar trebui sa intre in niste fante care sunt pe ansamblu proiector.ca si siguranta, de fabrica, erau niste inele de otel care erau trecute prin acele aripi si fante.evident ca eu nu le am ,deci tre sa ma gandesc la altceva
Cat despre ornamente,is greu de pus,ca tre sa fac niste fante pe bara,si ma lipsesc de ele
Comment
Comment