Probleme Logan 10 Ani Benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da sigur, voi face maine dimineata o poza.. nu este o chestie grava, este doar o portiune mica sub stopul din partea stanga, dar mi-a fost frica sa nu se cojeasca mai rau.

Comment

Sper ca sunt edificatoare pozele! Cum spuneam nu este ceva grav!
      Attached Files

Comment

Sunt suficiente pozele. Multumesc!

E clar ca e o problema de garantie.

Comment

si eu am patit la fel, numai ca la mine bara fata, caci despre ea e vorba, a fost revopsita de catre reprezentanta. a inceput sa se exfolieze asa dupa un an si ceva. cand am fost sa le prezint problema m-au refuzat, au zis ca nu se poate face pe garantie pt ca garantia a expirat, e de numai 1 an. pe casco nu o pot face pt ca a fost lucrare facuta de reprezentanta si nu e risc asigurat si intre timp am reincheiat polita cu tot cu pozele aferente. o s-o revopsesc pe banii mei ca nu-mi place cum arata. in zona proiectorului de ceata a crapat, am mai stopat eu inaintarea cu niste lac de masina

nu sunt genul care sa faca scandal , asa ca am inghitit in sec explicatiile lor
          in general, cam pe unde se atinge reprezentanta cu revopsirea crapa, mai devreme sau mai tarziu. se pare ca nu stiu sa revopseasca ceva cum trebuie sau o fac intentionat asa
          Last edited by cristi....; 3 July 2015, 20:45.

Comment

A mea a avut aceeasi problema si in partea dreapta pana sa iau masina de la dealer, fiind revopsita, vad ca se prezinta foarte bine pana in prezent, sper sa se rezolve si pe partea stanga si sa nu mai apara.

Comment

salutari, problemele s-au agravat....asa cu ma asteptam...saptamana viitoare o sa las masina la Dacia sa o verifice etc...

aveti idee cat dureaza pana vine acea comisie de la Pitesti? reparatia se face rapid sau dureaza cu saptamanile...timp in care masina o sa zaca la Dacia in curte?

Comment

Originally posted by justalexu View Post
                1. zgomot ambreiaj la liber, mai ales cand motorul este cald, este ceva intre bataie si ca si cum ai tine un pai de plastic la spitele unei biciclete(generatia cheia de gat stie ce vreau sa zic). Mai nou face zgomotul asa si la plecarea de pe loc in treapta 1 sau cand stau in coloala care merge cu 5km/h si apas sau eliberez ambreiajul.

2. joc scaun sofer, mai exact balans fata spate cam 3-5mm din sina de prindere, jocul este maxim in pozitia cu scaunul coborat total si minim in pozitia cu scaunul ridicat total.

3. cand plec de pe loc se aude un zgmot ca si cum o piatra ar lovi podeaua - am verificat nu e nicio piatra - cred ca se tensioneaza vre-un cablu sau ceva de genul asta si loveste in caroserie...cred-sper.
                ..., problemele s-au agravat....
                Care dintre ele?

Comment

salutari, problemele s-au agravat....asa cu ma asteptam...saptamana viitoare o sa las masina la Dacia sa o verifice etc...

aveti idee cat dureaza pana vine acea comisie de la Pitesti? reparatia se face rapid sau dureaza cu saptamanile...timp in care masina o sa zaca la Dacia in curte?
                  inainte sa o lasi pe mana lor pe termen nedefinit, sa faci o poza la km-traju total al masinii si sa-l compari atunci cand o iei, sa nu te trezesti cu vreo surpriza

Comment

Poti sa ceri masina la schimb pe garantie, daca trebuie sa o lasi mai mult timp din cauza ambreajului.
                    Last edited by aris86; 4 July 2015, 23:13.

Comment

toate s-au agravat, mai ales ambreiajul si scaunul...

cand am intrebat de masina la schimb, mi-au zis ca doar contra cost....gen o inchiriez de la ei...

deja ma gandesc sa o duc la garantie un dealer din BUC? stiti unul mai de doamne ajuta?

Comment

masina de schimb primesti numai daca ai casco si daca exista in contract stipulat si ceva legat de asta, exista o clauza care iti permite sa primesti masina de schimb dar trebuie sa bifezi pachetul de asistenta rutiera premium

Comment

Nu are treaba. Dacia este obligata sa asigure masina in timpul garantiei. Hassero a beneficiat de un logan diesel in perioada cat a stat masina pe tusa.
                          Incearca la Autocobalcescu Splaiul Unirii, Simpotrans Colentina, Automarcus sau Autonesty. Ti-as mai recomanda Meridian daca ai nervi de otel ai timp de pierdut.

Comment

Originally posted by cristi.... View Post
                            masina de schimb primesti numai daca ai casco si daca exista in contract stipulat si ceva legat de asta, exista o clauza care iti permite sa primesti masina de schimb dar trebuie sa bifezi pachetul de asistenta rutiera premium
                            Confunzi, asistenta rutiera cu masina de schimb by Dealaer!
                            Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Originally posted by cristi.... View Post
                              inainte sa o lasi pe mana lor pe termen nedefinit, sa faci o poza la km-traju total al masinii si sa-l compari atunci cand o iei, sa nu te trezesti cu vreo surpriza
                              Kilometrajul se trece in comanda de reparatii deschisa la receptia masinii pe care o semnezi.
                              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

eu am lasat acum vreo 4 ani masina la un service autorizat dacia, nu dealer, cand am luat un caine, masina a stat la ei 4 saptamani pt ca nu se potrivea nu stiu ce piesa de la climatizare si au trebuit sa faca 2 drumuri pana la uzina dupa spusele lor, masina am lasat-o cu aproximativ 8 mii de km la bord si am luat-o cu vreo 500 de km in plus. de asta am zis sa faca preventiv

la reprezentanta insa nu am avut probleme, intr-adevar, se trece si km masinii si nr de pavele de la combustibil
                                Last edited by cristi....; 6 July 2015, 13:46.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google