Probleme Logan 10 Ani Benzina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

acelasi raspuns, "asa fac toate" , ba chiar am o foaie pe care scrie ca functioneaza bine....asa ceva nu am vazut in viata mea, deci imbecilul ala se uita la scaun cu se misca si spune " este ok, nu avem ce sa ii facem, nu e rupt" , pe principul - cand vei cadea din masina poate o reparam.

referitor la ambreiaj, chiar asa fac toate, mai era unul cu aceeasi problema si zicea ca i s-a dat acelasi raspuns, el avea 120km cu masina(da - o suta doua zeci)...

a mai ramas Meridian Pipera sau Cobalcescu...deja sunt satul de ei...

Originally posted by aris86 View Post
    Mai rau, nu se putea sa alegi, vezi ca este un domn de la Pitesti direct raspunzator de garantii - Toma Claudiu.

am inteles dar cum il contactez, ca iti dai seama ca nu o sa vina ei sa zica " da vorbiti cu dl X ca se rezolva" ...am vazut eu, incearca sa te prosteasca pe fata si sa te expedieze elegant.

ziceau de la vocea clientului ca ma suna sa imi zica nush ce poveste...a trecut o saptamana si nu au sunat...

cred ca pur si simplu nu le pasa sau sunt cateva masini si nu isi bat capul sa le repare

Originally posted by FloNick View Post
    Aceleasi "probleme" de la punctul 1 si 3 le am eu .....si din cate observ mai multi colegi....in legatura cu problema de la punctul 3 am observat ca daca fac decelerarea mai lina in treapta 1 nu se mai aude pocnitura aceea..

salut
    ai rezolvat ceva cu pct 1?

eu nu prea...
    Last edited by justalexu; 20 July 2015, 14:48. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cu foaia primita ataseaza o reclamatie la ANPC Bucuresti, vor fi foarte bucurosi sa mai primeasca inca una.

Incearca la Autocobalcescu Splaiul Unirii, vi s-au parut mai ok, pe partea de mecanica si mai receptivi la problemele clientului.
      Last edited by aris86; 20 July 2015, 15:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cum a zis si aris86, nu strica o reclamatie la ANPC. Dacia ar trebui sa prezinte situatia reclamatiilor atunci cand le accesezi site-ul la fel cum apare pe site-urile celor care ofera asigurari (RCA, casco).

Comment

Stau si citesc aici atatea probleme cu reprezentantele si service-urile autorizate Dacia si ma minunez.....am masina de prea putin timp ca sa fi ajuns la garantie cu ea,dar am un prieten bun cu Dacia Ph2 si ori de cate ori a fost la service,au vb frumos cu el si toate defectele reclamate s-au rezolvat la termen ba din contra l-au si sunat sa-l intrebe daca a fost multumit de serviciile oferite.Printre probleme mentionez cateva mai grave zic eu:
          1.La 5 luni de la achizitie probleme cu ansamblu plutitor/indicator benzina(cand ii indica prea multa benzina cand prea putina)
          2.Caseta de directie scartaia(mentionez ca nu avea joc sau altceva)doar scartaia a fost schimbata pe garantie fara nici un comentariu
          Plus ca te lasa sa stai langa ei pe tot procesul de reparare.
          Asa ca Fara reclama va invit la Brasov imbinati utilul cu placutul
          Last edited by FloNick; 20 July 2015, 18:09.

Comment

nu stiu ce sa zic cu reclamatia...ei ca si dealer sunt acoperiti pe sistemul comunist "asa au zis aia de mai sus" - recte dacia ...si poate chiar asa este, dim moment ce este al doilea dealer cu exact acelasi raspuns, iar daca iau ei o amenda de 1000 lei scaunul meu tot nu se repara, chiar si dupa amenda...

oricum, sa zicem ca ambreiajul asa face el, am mai auzit vre-o 5 pers care spun ca face la fel, dar si altele carora nu le face deloc....oricum sa zicem ca face ptr ca este valeo ptr ca e mecanic ptr ca bla bla bla, DAR cum afcem cu scaunul ca se bataie acolo tot intr-o veselie...solutia voi face programari la toti dealerii inclusiv: 1-2 in buc, 1 in ploiesti si 1 in brasov, pana la urma ori sunt toti hoti ori sunt eu nebun.

am uitat sa va zic, am vb cu directorul de reparatii Iatsa Campina, si ala mi-a zis ca asa trebuie sa faca ambreiajul si era foarte convins, a zis ca si a lui face(asta voi verifica cu prima ocazie cand sunt la campina)....cand am adus vorba de scaun, a inceput sa ma ia cu texte de genul "noi stim mai bine" si "eu vreau sa o fac si maine dar nu vor de la pitesti" , cand am intrebat cu cine sa vb ca sa ajung la pitesti m-a expediat asa usor usor...tipic

Comment

Problema asta cu "balansarea" scaunului de la sofer o am si eu , si o am de cand aveam garantie , am adus vorba si mi s-a raspuns foarte rapid ca nu face obiectul garantiei.
              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Normal, numai că la X52 a fost un lot de glisiere din tablă neconformă(mai subțire) care se cam înlocuiesc pe garanție, dar trebuie dezasmblat tot scaunul lucru ce implică multă manoperă iar Dorel nu are chef/timp/nervi/whatever.

Pe de altă parte, poate fi și CID(consumer induced damage) adică, scaun la maxim în spate(poziție sezlong) și peste 100KG = joc în glisieră
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Exact, fug de responsabilitate.

Comment

Si eu am 105 kg..si au inlocuit glisierele fara multe comentarii.Dorel avea chef de munca..
                    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Tot cu glisierele cred ca merge si bobbyred maine la Meridian nord. Scaunul a ramas intepenit, nu mai gliseaza fata/spate.

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
                        Normal, numai că la X52 a fost un lot de glisiere din tablă neconformă(mai subțire) care se cam înlocuiesc pe garanție, dar trebuie dezasmblat tot scaunul lucru ce implică multă manoperă iar Dorel nu are chef/timp/nervi/whatever.

Pe de altă parte, poate fi și CID(consumer induced damage) adică, scaun la maxim în spate(poziție sezlong) și peste 100KG = joc în glisieră

la mine face de 200-300km, si merg cu spatarul drept ptr ca am nevoie de sustinere si cu scaunul lasat la maxim, am 1.84 si 89kg (cantarit acum).....deci cam este de la "iei"

Originally posted by micutzu666 View Post
                        Si eu am 105 kg..si au inlocuit glisierele fara multe comentarii.Dorel avea chef de munca..

intrebarile evidente, cand? unde?
                        Last edited by justalexu; 20 July 2015, 23:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Auzindu-va pe voi, am constatat ca si ambreiajul meu, atunci cand este motorul cald face un anumit zgomot, iar cand il apesi nu mai face, deci probabil este o problema comuna, dar care nu afecteaza ambreiajul(placa, disc) sau mersul masini.

Cat despre problema cu scaunul, incearca sa mergi la Autocobalcescu pe splai, cu mine au fost amabili cand m-am dus cu spoiler-ul spate.

Comment

Eu am fost in noiembrie la ei..Constatare..verdict..programare..rezolvare. La Meridian Vest.
                            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Originally posted by t0rquemada View Post
                              Normal, numai că la X52 a fost un lot de glisiere din tablă neconformă(mai subțire)...
                              Aşa se întâmplă când se pune presiune mare pe furnizori (presiune = preţuri mai mici).

Comment

Originally posted by aris86 View Post
                                Tot cu glisierele cred ca merge si bobbyred maine la Meridian nord. Scaunul a ramas intepenit, nu mai gliseaza fata/spate.
                                Rectific nu la Nord la SUD ( acolo am ceva polite de platit in urma la ce am descoperit.....)
                                Numai gliseaza fata- spate si nici sus-jos,plus sunet enervant al spatarului
                                Este blocat complect ! Noroc ca,sunt lung in picioare si ajung la pedale
                                Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google