acelasi raspuns, "asa fac toate" , ba chiar am o foaie pe care scrie ca functioneaza bine....asa ceva nu am vazut in viata mea, deci imbecilul ala se uita la scaun cu se misca si spune " este ok, nu avem ce sa ii facem, nu e rupt" , pe principul - cand vei cadea din masina poate o reparam.
referitor la ambreiaj, chiar asa fac toate, mai era unul cu aceeasi problema si zicea ca i s-a dat acelasi raspuns, el avea 120km cu masina(da - o suta doua zeci)...
a mai ramas Meridian Pipera sau Cobalcescu...deja sunt satul de ei...
am inteles dar cum il contactez, ca iti dai seama ca nu o sa vina ei sa zica " da vorbiti cu dl X ca se rezolva" ...am vazut eu, incearca sa te prosteasca pe fata si sa te expedieze elegant.
ziceau de la vocea clientului ca ma suna sa imi zica nush ce poveste...a trecut o saptamana si nu au sunat...
cred ca pur si simplu nu le pasa sau sunt cateva masini si nu isi bat capul sa le repare
salut
ai rezolvat ceva cu pct 1?
eu nu prea...
referitor la ambreiaj, chiar asa fac toate, mai era unul cu aceeasi problema si zicea ca i s-a dat acelasi raspuns, el avea 120km cu masina(da - o suta doua zeci)...
a mai ramas Meridian Pipera sau Cobalcescu...deja sunt satul de ei...
Originally posted by aris86
View Post
am inteles dar cum il contactez, ca iti dai seama ca nu o sa vina ei sa zica " da vorbiti cu dl X ca se rezolva" ...am vazut eu, incearca sa te prosteasca pe fata si sa te expedieze elegant.
ziceau de la vocea clientului ca ma suna sa imi zica nush ce poveste...a trecut o saptamana si nu au sunat...
cred ca pur si simplu nu le pasa sau sunt cateva masini si nu isi bat capul sa le repare
Originally posted by FloNick
View Post
salut
ai rezolvat ceva cu pct 1?
eu nu prea...
Comment