Exista vreo metoda sa stii daca merge AC'ul la SL10 pe modul auto? In afara de "mersul motorului" . Becul de pe butonul de AC sta stins, dar compresorul poate sa mearga, poate sa nu mearga. E vreo metoda prin care sa-ti dai seama ?
Probleme Logan 10 Ani Benzina
Collapse
X
-
mr.K cum am spus si mai sus in unele cazuri problema este soferul(exact ca si in cazul meu, rezolvarea fiind inchiderea mai cu forta a usilor) problema rezolvata
aris86 nu ca nu am sesizat zgomotul ambreiajului,din contra chiar am intrebat aici pe forum ce e cu el(am obs. ca este inofensiv si i-am dat pace),nu ca nu am observat pata de ulei de la furtun,dar se rezolva cu un colier.
Probleme la o masina pot fi mai grave(se opreste motorul in mers fara frane,fara directie)consum de ulei excesiv(stai cu bidonul de ulei dupa tine)clapeta acceleratie defecta,distribuitor apa defect etc.etc.
Eu cred ca cei care postati non-stop ca aveti probleme cu masina sunteti la prima voastra masina sau nu ati avut o masina cu defecte reale.
Comment
-
Oti, fara a fi rau, o masina tinuta 8 ani doar schimband consumabilele, inseamna o masina care nu are foarte multi kilometri, in ciuda numarului de ani. Sunt sigur ca o masina tinuta 8 ani ce a avut un regim de utilizare de 30k-40k pe an adica undeva in jur de 200-300 de mii de km in 8 ani, nu se poate intretine doar cu consumabile si vor aparea si alte probleme pe parcursul exploatari.
Comment
-
Utilizare normala colegi, media este de 15k pe an. Nu faci distributie, pt cumparaturi zilnice, mers loc de munca si din cand in cand distractie. Este buna si talpa, bicicleta.
La o masina buna, la 8 ani incep sa cedeze furtunele de cauciuc, probleme la fise bujii, injectoare, apare rugina.....
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkLast edited by Oti; 28 September 2015, 12:54.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Originally posted by Oti View PostUtilizare normala colegi, media este de 15k pe an. Nu faci distributie, pt cumparaturi zilnice, mers loc de munca si din cand in cand distractie. Este buna si talpa, bicicleta.
La o masina buna, la 8 ani incep sa cedeze furtunele de cauciuc, probleme la fise bujii, injectoare, apare rugina.....
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Tu ai spus-o. Daca 10 ani numai consumabile si revizie, excelent! Sper si bormasina mea sa se comporte ca a ta, nu cred ca sunt sanse, deja a calcat cu stangu.
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkLast edited by Oti; 28 September 2015, 15:04.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
chestia asta deja a degenerat...
eu va intebam punctual cine are cine n-are, cine are pareri personale de genul "de vina e soferul" le poate tine ptr el...pot sa merg cum vreau eu cu ea la 7000km nu are voie sa bata decat daca ma arunc cu ea in cap de pe varful omu...dar uite ca sa te linistesc , ca idee sunt foarte ponderat cu mersul ...am consum 6.2 mixt conform cb in conditiile in care fac 45-55km in Buc interior(5 zile) si 200km dn 1(cu 90-100km/h) si cam 50km drumuri comunale - toate astea se petrec saptamanal - deci, zic eu, ca merg incet/ponderat si nu trag de ea...plus ca la 9500e platiti cash...ma gandesc la banii mei.
eu nu am o problema cu ea ca fier(daca aveam o dadeam cu 8000e si gata), am problema cu imbecilii de la dacia care sunt ZERO la prestarea de servicii si nu vor sa intervina fizic la nimic...dau o tura cu masina, zic ca e buna, si papapapapa...si apoi iti bate volanta, se bataie scaunul(app stacu cu scaunul lasat de tot si cu spatarul drept gen "sport" nu taran manelist aproape lungit), mai auzi un cloncanit in directie de te ia spaima...
Originally posted by FloNick View PostJustalexu nu vreau sa te denigrez,dar cred ca exagerezi problema nu cred ca este mașina sa-mi fie cu iertare dar cred ca șoferul este problema
te invit sa mergi cu ea si daca vre-un lucru din cele enumerate nu se manifesta vizibil ti-o donez...nu e prima mea masina noua(recunosc celelalte erau de la alte marci si erau de la firma)...dar totusi eu am probleme cu scaunul si ambreiajul de la 2000km...si acum au aparut si new entry...te las pe tine sa decizi.
Originally posted by Bizo View PostSi tu ai aparut imediat sa te bagi in seama sa mai arunci cu rahat in marca asta.
Daca nu ai observat:
new entry 1: zgomot cand vireaza STANGA
new entry 2: zgomot cand bracheaza complet STANGA
new entry 3: trosnitura la a doua tura de volan in STANGA sau dreapta
Vezi ceva comun in toate cele mentionate?
mie imi place dacia, si mai ales acest logan, vreau doar sa rezov cacaturile astea, atat...masina e buna, prosti sunt cei care le vand.
Originally posted by FloNick View Postmr.K cum am spus si mai sus in unele cazuri problema este soferul(exact ca si in cazul meu, rezolvarea fiind inchiderea mai cu forta a usilor) problema rezolvata
aris86 nu ca nu am sesizat zgomotul ambreiajului,din contra chiar am intrebat aici pe forum ce e cu el(am obs. ca este inofensiv si i-am dat pace),nu ca nu am observat pata de ulei de la furtun,dar se rezolva cu un colier.
Probleme la o masina pot fi mai grave(se opreste motorul in mers fara frane,fara directie)consum de ulei excesiv(stai cu bidonul de ulei dupa tine)clapeta acceleratie defecta,distribuitor apa defect etc.etc.
Eu cred ca cei care postati non-stop ca aveti probleme cu masina sunteti la prima voastra masina sau nu ati avut o masina cu defecte reale.
Comment
-
Comment