va salut am gasit jante cu urmatorul cod 8200789882 au si pe interior scrisul acela de renault cu vopsea galbena seria et 43 se potrivesc pentru ultimul tip de logan...ca astea la fabrica zic ca masina are jenti cu et 40...stie cineva daca se potrivesc ..va multumesc mult
Jante Logan Mcv 2015
Collapse
X
-
Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
-
1. Codul dat de tine e doar pentru X90.
2. Pe X52 poți pune doar R15 /R16 /R17 cu ET maxim 40.
3. R14 vor lovi în etriere, la fel și jantele cu ET mai mare de 40.
4. Ar fi bine ca înainte de a da sfaturi să mai și testăm, știu, X52 pare că e la fel cu X90, dar nu e.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
domnilor janta asta e buna pentru logan 2..sau ultimul tip de logan ca vad ca multi imi spun termenul x 52...deci logan ultimul productiue 2015 ca sa nu fac vreo confuzie http://www.daciashop.ro/janta-tabla-OE-15
Comment
-
-
Ultimul Logan 2015 e același cu cel aflat în producție din 11/2012, adică X52.
X52 = Logan II(L52), Sandero II (B52), MCV II (K52)
Jantele alea au ET43, asta ca să nu te plângi apoi că ating, în plus mașina fiind probabil producție 2015 ai și TPMS adică valve cu senzori de presiune, să nu te miri când va cânta TdB.Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
-
Comment
-
Colegul nostru vrea un nou set de jante, pe care mai mult ca sigur nu va monta valve TPMS deci va avea parte de surprize.
La aceeași bani ai KFZ 8932 R15 6 4X100 ET40.
p.s. TPMS e implementat din săptamâna 35/2014 !Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.
Comment
Comment