If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am cateva intrebari despre acele "jante otel cu capace mini Arges" argintii.
Acele capace mini-Arges au antifurt ? Se potrivesc/pot fi montate pe jantele de otel - acelea negre ?
de ce sa nu recunoastem, chiar sunt urate DAR sunt mai frumoase ca alea din Careffour & Auchan! prezente pe tot mai multe masini din trafic! alea spitate.
revenind: pozeaza interiorul capacului(minicapacului), poate totusi se gaseste vreo solutie tehnica care sa le faca sa nu sara la gropi, nu de antifurt...
Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Am cautat "mini bol" insa nu gasesc nici un fel de jante cu aceasta denumire. Unde sa ma uit?
Si intr-adevar, ma gandeam sa pun anvelope de iarna pe aceste jante de tabla cu capace mini-arges, cred ca ar arata chiar fain.
Legat de asta, unde gasesc in bucuresti un "magazin dacia" ? Vreau sa vad inainte de a cumpara, sa pun mana pe o janta, pe un cauciuc, pe un "covoras original dacia"
Buna seara. Am gasit intamplator acest topic...e adevarat la ceva timp de la lansare. Sunt interesat si eu de problema si chiar sunt curios daca cine va a gasit o rezolvare. Citind postarile anterioare vad ca se ia putin in deradere intrebarea topicului. Sincer cred ca nu aveti idee ca "cautare" au aceste mini capacele printre hoti...lui taica-miu i le-au furat de 3 ori, si asta in decurs de cateva secunde cat a intrat intr-un magazin sa cumpere ceva. nu de altceva dar se scot foarte usor prin tragere. Stiti care e pretul unui astfel de capacel ? pai cam 60 - 80 lei bucata in orice magazin auto si mai rar le gasesti la bucata. Asadar pare a fi o "afacere" buna sterpelitul acestor capacele. Daca cineva a gasit o solutie pentru asigurarea lor, chiar as fi curios sa o aflu.
Multumiri.
Eu le pun cate un snur de silicon pe toata circumferinta muchiei, si apoi le aplic pe janta. Fac priza foarte buna (le am pe rotile de iarna - poza). Le asigur in felul asta ca sa nu le pierd la vreo groapa.
Aceste capace imi plac cel mai mult pentru jantele de tabla negre. Nu suport infectiile alea aftermarket din magazine. Iar capacele mari imita jantele de aliaj, la modul kitsch, si iarasi nu-mi plac.
Nu se considera a fi antifurt, caci se pot da jos. E drept ca hotilor nu le-au facut cu ochiu...inca.
nu crezi ca ar fi mai potrivite vopsite negre?
In ciuda a ce se spune pe forum, mie chiar imi plac mini capacele ))
O sa caut ptr iarna sa imi pun si eu, dar le vopsesc negre, in ton cu jantele.
si treb sa mai vad cum le prind/asigur......
Va mirati ca se fura mini capacele alea? Mie mi-au furat in parcare la mall in Cluj toate 4 capacelele de la valva de aer de la roti probabil ca erau verzi si nu negre )
si sa il fereasca doamne doamne sa il prind.......imi aduc aminte de toate cele disparute de pe masini....de la bateria nou nouta de pe dacia 1310 pana la capacele de pe skoda, antena de la Peugeot si bicicleta Pegas cu sea lunga...))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment