Antifurt Jante Otel Cu Capace Mini Arges

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca si tie ti-au furat Pegasul cu şa lungă, suntem gemeni, cu diferenta ca eu am pierdut capacele miniarges, 3 buc la un drum. Bafta!
    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Originally posted by enc_edy View Post
      si sa il fereasca doamne doamne sa il prind.......imi aduc aminte de toate cele disparute de pe masini....de la bateria nou nouta de pe dacia 1310 pana la capacele de pe skoda, antena de la Peugeot si bicicleta Pegas cu sea lunga...))
      La taicameo in 2000 i-a furat cu totu o Dacia 1310 break din '89 in stare perfecta din fata blocului si nu a mai fost gasita niciodata...

Comment

Originally posted by enc_edy View Post
        nu crezi ca ar fi mai potrivite vopsite negre?
        Vopsite negre se matuiesc si se fac gri inchis. Mi se par mai faine asa argintii ca se asorteaza cu caroseria, fiind exact aceeasi culoare. In genul asta erau American muscle-urile din anii 60-70. Jante negre, si minicapace cromate.

1970 Plymouth Hemi Cuda
        1969 Dodge Charger
        2012 Dacia Logan
        Attached Files
        Last edited by balooo; 20 April 2016, 09:19.
        sigpic

Comment

Originally posted by balooo View Post
          Vopsite negre se matuiesc si se fac gri inchis. Mi se par mai faine asa argintii ca se asorteaza cu caroseria, fiind exact aceeasi culoare. In genul asta erau American muscle-urile din anii 60-70. Jante negre, si minicapace cromate.

1970 Plymouth Hemi Cuda
          1969 Dodge Charger
          2012 Dacia Logan
          cel mai important este sa iti placa tie, gusturile difera de la om la om.....

Comment

Originally posted by balooo View Post

1970 Plymouth Hemi Cuda

1969 Dodge Charger

2012 Dacia Logan

Ce mai comoaratie dintre toate cate am vazut pe forum....mwahahaha.....lolla

Comment

muscle Logan

Comment

Fix o saptamana au stat toate capacele pe masina. Le-am luat de pe olx cu 50 lei/set si dupa o saptamana unul a decis sa ma paraseasca. Cred ca undeva pe Siriu .
                Acum nu stiu cum sa le intaresc pe celelalte.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google