Daca si tie ti-au furat Pegasul cu şa lungă, suntem gemeni, cu diferenta ca eu am pierdut capacele miniarges, 3 buc la un drum. Bafta!
Antifurt Jante Otel Cu Capace Mini Arges
Collapse
X
-
Originally posted by enc_edy View Postsi sa il fereasca doamne doamne sa il prind.......imi aduc aminte de toate cele disparute de pe masini....de la bateria nou nouta de pe dacia 1310 pana la capacele de pe skoda, antena de la Peugeot si bicicleta Pegas cu sea lunga...))
Comment
-
Originally posted by enc_edy View Postnu crezi ca ar fi mai potrivite vopsite negre?
1970 Plymouth Hemi Cuda
1969 Dodge Charger
2012 Dacia LoganLast edited by balooo; 20 April 2016, 09:19.sigpic
Comment
-
Originally posted by balooo View PostVopsite negre se matuiesc si se fac gri inchis. Mi se par mai faine asa argintii ca se asorteaza cu caroseria, fiind exact aceeasi culoare. In genul asta erau American muscle-urile din anii 60-70. Jante negre, si minicapace cromate.
1970 Plymouth Hemi Cuda
1969 Dodge Charger
2012 Dacia Logan
Comment
-
Originally posted by balooo View PostVopsite negre se matuiesc si se fac gri inchis. Mi se par mai faine asa argintii ca se asorteaza cu caroseria, fiind exact aceeasi culoare. In genul asta erau American muscle-urile din anii 60-70. Jante negre, si minicapace cromate.
1970 Plymouth Hemi Cuda
1969 Dodge Charger
2012 Dacia Logan
Ce mai comoaratie dintre toate cate am vazut pe forum....mwahahaha.....lolla
Comment
Comment