Indicator Temperatura Logan 2 Diesel

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cel mai simplu e pe turul caloriferului*, dacă dă bălării** se mută la motor.

*colier metalic, pastă termoconductivă și scotch de aluminiu peste zona respectivă.

**la dCi ai rezistente de 1000w lângă calorifer, și în anumite condiții poți avea surprize cu temperatura citită
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

Comment

Unde in compartimentul motor? Pe bloc, pe radiator... pe vre-un furtun? ...

Comment

Eu cred ca ideal ar fi sa fie introdusa sonda direct in lichidul de racire. Gasit pe traseu un dop, ceva asemanator, dat gaura, bagata sonda si etansat cu rasina. Pare cam riscanta solutia.
        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Eu as pune in corpul termostatului , cred c-ar fi cea mai buna solutie daca nu se reuseste cumva punerea senzorului pe chiulasa , oricum masina trebuie sa aiba un senzor care sa citesca temp antigelului , numai ca nu exista in bord martorul.
          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google