If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
" Pentru a acoperi o minciuna, se foloseste una din metodele : a) aburete-i, b) ameete-i, c) arat-le altceva " -- din manualul agentului junior ;
Tu ai facut postliceala din padurea Sptaru, nu-i aa ?
Aceasta postare este fara legatura cu subiectul discutat. N-a mintit nimeni cu nimic. Daca cineva mai priceput ca voi va arata unde gresiti, in loc sa multumiti mai bine dati cu noroi, ca sa nu recunoasteti ca sunteti in eroare.
" Pentru a acoperi o minciuna, se foloseste una din metodele : a) aburete-i, b) ameete-i, c) arat-le altceva " -- din manualul agentului junior ;
Tu ai facut postliceala din padurea Sptaru, nu-i aa ?
Aceasta postare este fara legatura cu subiectul discutat. N-a mintit nimeni cu nimic. Daca cineva mai priceput ca voi va arata unde gresiti, in loc sa multumiti mai bine dati cu noroi, ca sa nu recunoasteti ca sunteti in eroare.
Three times from zero to 100 km/h (and once to 130 km/h) in a 2016 Dacia Sandero Stepway TCe 90 Easy-R S&S. 90 hp gasoline engine with automated manual trans...
Sunt eu surd sau nu vad unde scrie pe site ca atinge 11 secunde?
Any way...11 secunde atinge aia manuala...aia robotizata schimba greu...de asta are 14 secunde. Plus ca filmuletul nu are nici o relevanta. EU am reusit cu un BMW de 184 cp sa ating suta in aproape 17 secunde. Si chiar tragea masina bine
P.S. Da da da...stiu...urcam...mergeam din spre turda spre cluj.
cine doreste un stil sportiv nu va fi impresionat de cutie, mie mi s-a parut ca da in nas si patineaza grav
la stil batranesc e ok
in esenta nu e o cutie automata, e tot o cutie manuala cu un calculator care schimba, doar ca dureaza mai mult schimbarile decat la cutie clasica actionata de factorul uman
Last edited by cristi....; 6 November 2016, 20:42.
Hmm... stil „sportiv”...cel care nu e „sportiv” e „bătrânesc”... dar un stil pur și simplu „normal”, specific unor oameni normali, creierele unora nici măcar nu-l mai pot concepe?
M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
cine doreste un stil sportiv nu va fi impresionat de cutie, mie mi s-a parut ca da in nas si patineaza grav
la stil batranesc e ok
in esenta nu e o cutie automata, e tot o cutie manuala cu un calculator care schimba, doar ca dureaza mai mult schimbarile decat la cutie clasica actionata de factorul uman
Pai, recomandai aceasta cutie, intr-un thread. Acum da in nas si patineaza? :confused? Cand ai fost sincer?
Retin eu bine sau am imbatranit?
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
ala care a condus masina din clip e tractorist sau camionagiu, altfel n-ar fi plecat de pe loc cu 1800rpm din plecare mai dai o secunda dai jos. daca pleci la 2500-3000. in loc de 13.5, sa fie un 12.5, cu 2 schimbari de treapta unde isiar mai pierde vremea, alea 11-11.5secunde pentru variant manuala chiar sunt realizabili.
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment