Originally posted by bga
View Post
Easy-R a.k.a. JS3
Collapse
X
-
Originally posted by playmaker831 View PostLa 40.000 km a schimbat primul ambreiaj?Decat sa plateasc 50% mai bine as incerca alta marca de ambreiaj.
Eu nu cred, banuiesc ca au testat astia de la Dacia/Renault, doar nu sunt atat de idioti sa tot schimbe la ambreiaje aiurea.
Comment
-
Poate ne dai mai multe detalii dad fim seriosi, daca la ala a tinut 40k km inseamna ca: ori nu a abuzat de masina avand in vedere ca la altii s-au manifestat inainte de 10k km mers normal ori "a prins o masina din aia facuta bine care trebuia sa mearga 150k km" fara pbl si si-a batut joc de ea!!!
Asta e mistocareala de joasa speta cu presupuneri de utilizare a unei masini. Sa faca teste si analize iar daca rezulta ca si-a batut joc de masina atunci intr-adevar pot exista aceste discutii.
In instanta trebuie sa mearga toti care au pbl cu aceasta cutie si sa faca initial sesizari la ANPC pentru ca daca masina trepideaza din toate incheieturile de se sperie lumea pe strada, acest comportament automat a actionat si asupra uzurii prematura a altor componente ale masinii; cine achita pentru uzura lor? Dar na, este posibil ca astia de la reprezentate sa-i puna pe oameni sa-si plateasca singuri toate interventiile in garantie
ca poate a mers prin ploaie si praf cu masina si de asta s-au uzat piesele prematur. Ca idee, am fost si eu acum cateva luni la Autocobalcescu pentru o mica intervenite la o piesa care nici nu intra in garantie si a schimbat-o fara discutie, deci undeva ceva nu se leaga.
Comment
-
Reiau pe scurt (dealer AutoCobalcescu):
8000 km - schimb primul ambreiaj, multumit de cum au reactionat, fara discutii
16000 km - revizie; semnalez faptul ca au reaparut trepidatiile, dar se simt mai estompat (nu am mai folosit eco..poate asta sa fie motivul)
20000 km - in urma unei sesizari la VC, sunt chemat (cu o luna intarziere) la o constatare privind problema semnalata, trepidatiile.
Discutand cu baiatul de la receptie am aflat de cazul cu 40mii. Tot el a venit cu afirmatiile astea deplasate referitoare la modul de exploatare necorespunzator.Last edited by 77sky; 20 August 2018, 22:23.
Comment
-
Iar te-ai trezit ...
Informatia aia cu 40k e "pe surse". Nu stim detalii sau daca e adevarata. E doar o afirmatie a unuia de la receptie.
Daca posesorul e delasator bineinteles ca Dacia isi poate face de cap dar cat timp nu avem toate detalii vorbim ca sa ne aflam in vorba (ca de multe alte ori defapt).I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by Silviu View PostDaca posesorul e delasator bineinteles ca Dacia isi poate face de cap dar cat timp nu avem toate detalii vorbim ca sa ne aflam in vorba (ca de multe alte ori defapt).
Comment
Comment