Cu mult timp in urma un coleg a postat:
Dar sa nu fiu carcotas, tot pe atunci Gabriel a spus:
Atentie la asta. Acum ca au scazut temperaturile am vazut si eu ca turatiile au inceput sa scada si la TS4. Nu cu mult dar e un semnal. Efectele se pot amplifica.
Dar s-a mai discutat despre asta.
PS: Silviu e explicat destul de bine in opinia mea. Iar solutia propusa pare destul de buna pentru cei cu probleme.
Fiecare posesor de masina cu cutie minune sa se astepte la max. 2 schimbari de ambreiaj, apoi sa dea cu apa sfintita.
Daca softul nu va rezolva problema, nu vad o solutie alternativa, schimbatul kitului de ambreiaj din 5 in 5 mii de km nu e o solutie, nici macar in garantie, cu atat mai putin dupa ce expira garantia.
Uzina ar trebui sa intrebe posesorii daca nu doresc montarea unei cutii manuale pe cheltuiala firmei si cu banii pe robotizata returnati.
Dar asta ar insemna recunoasterea esecului Dacia.
Daca softul nu va rezolva problema, nu vad o solutie alternativa, schimbatul kitului de ambreiaj din 5 in 5 mii de km nu e o solutie, nici macar in garantie, cu atat mai putin dupa ce expira garantia.
Uzina ar trebui sa intrebe posesorii daca nu doresc montarea unei cutii manuale pe cheltuiala firmei si cu banii pe robotizata returnati.
Dar asta ar insemna recunoasterea esecului Dacia.
Lumea zice: las' ca am garantie.
Cu ce ajuta garantia in momentul asta?
Mai ales pe cine a schimbat deja de 2 ori ambreiajul.
Garantia nu iti schimba masina, daca te-ai saturat de probleme.
Garantia pastreaza vie speranta rezolvarii problemei si cam atat.
Cu ce ajuta garantia in momentul asta?
Mai ales pe cine a schimbat deja de 2 ori ambreiajul.
Garantia nu iti schimba masina, daca te-ai saturat de probleme.
Garantia pastreaza vie speranta rezolvarii problemei si cam atat.
Citeste manualul cu atentie si ai sa gasesti acolo multe raspunsuri la intrebarile tale. Din manual pag. 2.52: Pe vreme foarte rece, sistemul poate intarzia schimbarea raporturilor pana cand motorul atinge temperatura potrivita
Dar s-a mai discutat despre asta.
PS: Silviu e explicat destul de bine in opinia mea. Iar solutia propusa pare destul de buna pentru cei cu probleme.
Comment