Te prindea mai bine poza cu toporul in spate,sincer fara misto.Asta-i prea impersonala.Scuze pt offtopic
Easy-R a.k.a. JS3
Collapse
X
-
Visati vise !
Nu este nimeni obligat sa ofere masina de inlocuire
La anumite marci piesele lipsa stoc vin in aprox 1 luna.
Am masini cu motoare stricate pe care le livrez reparate (cu motoare noi) dupa aprox 6 luni. Daca voi va plangeti pt 5-6 zile, aia ce sa mai zica?
Pe mine ca si service nu ma obliga nimeni sa am stoc de piese. Nu am nici un interes sa tin banii blocati in piese ca poate , la un moment dat, vreodata, vine cineva care are nevoie de ele.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostVisati vise !
Nu este nimeni obligat sa ofere ....
Pe mine ca si service nu ma obliga nimeni sa am stoc de piese. Nu am nici un interes sa tin banii blocati in piese ...„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
-
Aceias problema o am si eu cu cutia robotizata. Am fost la service si mi-au spus ca asa fac robotizatele...Este super fustrant uneori in aglomeratie sa dea in nas asa .Si data viitoare cand ma mai duc pe la ei, am sa ii intreb de curiozitate, daca suportii motor+ cutie intra in garantie.. La asfel de smucituri am impresia ca or sa pice destul de repede.
Comment
-
Nu sunt sigur daca ar fi de la discul de ambreaj.. nu face de fiecarea data.. cel mai rau este atunci când stai intr-o coloana de masini se se mai inainteaza cate putin si incet .. Frecusul asta o da peste cap. Parerea mea este ca uneori tine ambreajul cuplat in loc sa il lase sa alunce putin
Comment
-
Celălalt coleg are 7500km și tot 0,9 Tce!
Deci "asa face toate" din cauza ambreiajului de kkt pus de Dacia!
Mai rămâne să apară și la 1,5 Dci
Și când te gândești că rolul acestei cutii este sa ofere confort in circulația aglomerata urbana!Last edited by tipicarul; 13 March 2017, 00:19.„Viaţa e prea importantă ca să fie luată în serios.” Oscar Wilde
Comment
Comment