Nu are niciun ambreiaj schimbat?
Easy-R a.k.a. JS3
Collapse
X
-
La placutele de frana e un pic alta discutie. Daca esti un sofer care franeaza tot timpul in ultimul moment, e normal sa se toceasca mai repede. Si la un ambreiaj cuplat la o cutie manuala, e cam acceasi discutie. Daca esti un sofer care patineaza excesiv ambreiajul, e normal sa se uzeze mai repede. La cutia noastra robotizata, schimbarile se fac intotdeauna identic, nu ai cum sa patinezi mai mult sau mai putin ambreiajul. Conteaza si aici daca km ii parcugi mai mult in oras (se schimba des vitezele, uzura mai mare) sau in afara (merge mai mult in treapta a 5-a, uzura mai mica).
Comment
-
-
playmaker831
Bine ca a fost doar o siguranta(oare care a fost motivul pentru care s-a ars, totusi este o protectie la ceva probleme).
@IonRadu
Ne poti spune, te rog unde ai facut resoftarea si din ce an este masina?
Comment
-
Originally posted by C.Mike View PostLa mine in oras este un taxi easy-r(js3) an 2017, are 140k parcursi, zilele astea m-a sunat proprietarul sa ma intrebe despre trepidatii, se plangea de aparitia unor trepidatii mai ales la mersul cu spatele.
Comment
-
Originally posted by C.Mike View PostNe poti spune, te rog unde ai facut resoftarea si din ce an este masina?
Comment
-
Va multumesc pentru raspunsurile voastre.
Imi doream mult acest tip de cutie dar pentru a preveni neplacerile pe care le aveti, si o spun cu parere de rau nu-i usor sa strangi atatia bani, am sa iau cu cutie manuala.
Am mai vorbit si la un service care mi-au spus NU.
Cand voi avea bani, cumpar cea mai scumpa masina cu cutie automata .
Comment
Comment