Originally posted by georgstelsib
View Post
Easy-R a.k.a. JS3
Collapse
X
-
Originally posted by georgstelsib View Post3500 Km cu stepway 0.9 easy-r. Functionare perfecta a cutiei , nu mai spun a motorului. Consum in diverse conditii cca. 5,4 .
As vrea sa vad eu soferul acela care schimba la fel de rapid si fara greseala pe intreg parcursul unei calatorii, la fel de bine ca acesta cutie .
" Lauda de sine nu miroase a bine " Eu dupa cca. 40 de ani de sofat nu schimb la fel de bine si am vazut muuulti , multi in jurul meu care schimba mult mai rau ca mine .
off topic: eu la 1.4 mpi nu am atins nici macar o data turatia de 4000 rpm. ce stil de condus mai este si acesta?!
Comment
-
exact, e in trend-ul general de a fi "eco". oare taximetristii care merg cu dieselurile la 40km/h in tr5 schimba bine? acum cativa ani lucram la o pedala pentru amg sls...activa, cu motoars care o franeaza daca apesi prea brutal, ca sa nu produci mult co2. un gunoi, dar asta e directia in care merge lumea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Deci economisesc putin la carburant si termin filtrul de particule la diesel.
De ambreiaj nu amintesc, cica se schimba pe garantie. Cat ai.
Dupa ce termini cu garantia, sunt curios daca se poate pune un soft care sa schimbe mai agresiv treptele. Un fel de mod de cursa.
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostAsta impresie mi-a lasat-o si mie, ca schimba subturat, ca un sofer care merge la consum.
Acu', nu aruncati cu pietre, fiecare om are dreptul la o parere.
Schimba cum vrei tu sa schimbe. Aspectul acesta il controlezi din pedala de acceleratie.
Subturat are tendinta sa tina motorul doar in ECO mode.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally posted by Seba View Postexact, e in trend-ul general de a fi "eco". oare taximetristii care merg cu dieselurile la 40km/h in tr5 schimba bine?
Vedeti ca induceti ideea ca Easy-R vrea motor subturat ceea ce e complet fals.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Originally posted by georgstelsib View Post3500 Km cu stepway 0.9 easy-r. Functionare perfecta a cutiei , nu mai spun a motorului. Consum in diverse conditii cca. 5,4 .
As vrea sa vad eu soferul acela care simba la fel de rapid si fara greseala pe intreg parcursul unei calatorii, la fel de bine ca acesta cutie .
" Lauda de sine nu miroase a bine " Eu dupa cca. 40 de ani de sofat nu schimb la fel de bine si am vazut muuulti , multi in jurul meu care schimba mult mai rau ca mine .
LE. Referitor la clipul cu acceleratia 0-100 in 14 sec . Sunteri siguri ca respectivul sofer nu a pierdut startul ? De ce il luati de referinta ?
Iar ca o experiență personală - am făcut liniuțe cu un amic. Aceeași marcă de mașină, același model, același motor, aceeași dotare, același an de fabricație, a mea - automată, a lui - manuală. Ma bătut de fiecare dată. Fără regrete.
După atâția ani, consider că este foarte important șă ști ce, cât și cum poate mașina pe care o conduci. În rest, depinde de preferințe.Nu mă cert niciodată cu oamenii proști; că mă pot trage în jos la nivelul lor și mă vor bate cu experiența!
Comment
-
-
Iti repet: din tr1 pana in tr6 (sau tr5 la 0.9) schimba la ce turatie vrei tu in functie de cat de mult apesi pedala.
Nu stiu cat de mult ai condus dar ti-ai format o parere gresita.
Originally posted by mr.K View PostMa rog, daca asa a zis IT-ul care scris codul pentru cutie, inseamna ca asa e corect, nu?I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Tocmai, ca n-apuci sa-l turezi cat trebuie, ca deja a schimbat.
Daca mergeam cu acceleratia apasata cam o treime, atunci schimba la 2000 - 2500 RPM.
Trebuie sa ii dau dreptate lui Silviu ca ti-ai format o parere gresita.
Comment
Comment