Originally posted by Onixer
View Post
Au avut deja masina fabricata? Ai varianta Prestige cu optiuni pe ea?
N-am auzit sa dureze doar 1 luna fabricatia la 0.9 Easy R daca nu-i pe stoc in fabrica! Si eu tot pe la sf lui martie am dat si cred ca vine pe la jumatatea lui iulie, varianta full.
Originally posted by sebibv
View Post
Parerea si recomandarea mea este ca, atata timp cat masina este in garantie, toti sa mearga in D, asa cum se recomadna in carte pentru a aparea probleme la cat mai multe si sa faca o rechemare in service pentru a pune un ambreiaj de calitate care poate fi folosit 100k km fara probleme (cred ca asta-i si interesul lor din moment ce au garantie 100k km)! Nu trebuie sa-l menajam in garantie pentru ca asa nu vor rezolva problema! Trebuie sa existe cat mai multe sesizari la vocea clientului (telefonic, email) si la ANPC (daca este cazul/daca se repeta problemele dupa alti 10-15k km parcurisi de la schimbarea ambreiajului) si chiar mers in instanta daca nu se face rechemare in service pentru remedierea problemei cu o solutie viabila (asta daca se dovedeste ca-i o problema generala).
Am mai zis: Dacia zice ca nu stie ca exista astfel de probleme cu amreiajul, la ei nu a ajuns nicio sesizare pentru ca altfel...interneveau!
Originally posted by aurbrz
View Post
Daca o pui in N si tii apasata frana de picior, nu intra stop start?
Comment