Easy-R a.k.a. JS3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bolovan View Post
    mr.K iar exagerezi. Iote ca am 32.000 km si nu am probleme. Cu aia veche am avut 200k si n-am avut probleme. Faptul ca au dat in bara cu Easy-R cu motor de 0.9...nu este o chestie de generalizat...inca este o masina fiabila...Dar nah...tu ai un dinte impotriva Dacia/Renaul...deci pierdem timpul cu offtopicul...
    E doar parerea mea.
    32.000 km e o nimica toata.
    Sa nu mai aiba clientii incredere in motorizarile pe benzina ale unei marci e ceva grav.
    Din punctul meu de vedere, cel mai fiabil motor de pe Dacia e 1.5 dci 90CP.

    Comment


    • @bolovan, se da o cutie petarda (nr. easy -r), mai adaugi lantul la 100000 km si mai pui si ceva rugina si s-a dus naiba fiabilitatea la dacia la 0,9 TCe, basca mai dai si pe putin 10000 euro.
      Când dai 6-7000 de euro mai inghiti probleme grave de la dacia, dar de la 10000 in sus alte pretentii, ca nu mai este in liga cu sh-ul, ci cu cele noi.

      Comment


      • pai cu lantul pana acum s-a dovedit cazuri izolate, rugina este la fel de izolata...a ramas doar un ambreiaj...

        Comment


        • Cazuri izolate, pana te loveste.......

          Comment


          • Originally posted by aris86 View Post
            @bolovan, Când dai 6-7000 de euro mai inghiti probleme grave de la dacia, dar de la 10000 in sus alte pretentii, ca nu mai este in liga cu sh-ul, ci cu cele noi.
            platesti 6950 euro pentru acces sau 7800 euro pentru sl plus, daca chiar nu rezisti fara ac.
            masina noua cu 3 ani garantie, dotari minime (cu cat dotarile sunt mai multe, mai sofisticate, creste probabilitatea ca ceva sa se strice), motorul (si nu numai) ma refer la cel de 1.0 este identic la toate nivelele de echipare.

            Comment


            • Sunt curios daca cei de la Dacia Asistenta, pe care sper ca i-ati informat toti si le-ati solicitat remediere de problema pe termen lung caz contrar plangere penala ca doar nu mergeti din 5k in 5k de km cu masina noua la service, recunosc ca au ceva problema cu aceasta cutie sau o tin pe a lor ca n-au auzit ca-s probleme/cumparati cu incredere! Pai tocmai pe afirmatia asta "n-am auzit ca sunt probleme cu masina si daca vor aparea va fi rechemare generala in service pentru ca, conducatorul auto nu intervine in schimbarea vitezelor, deci cumparati cu incredere" vor fi dati in judecata! Daca nu faceti sesizari la ANPC si ulterior mers in judecata cu ei, vor pune la toti, ca la fraieri, acelasi tip de ambreiaj si va tine acelasi nr de km; incercati sa obtineti informatii oficiale, inregistrartii ca sa aveti dovezi ca mint! Sau poate exageram si este vorba doar de 10 masini la nivel national care au probleme, nu stiu! Din informatiile mele, aceste masini au fost testate si in trafic si in circuit si au tinut in cele mai dificile situatii 150k-200k km fara pbl. PS: Este foarte important ca modul in care ati fost abordati de Dacia sa fie postat pe forumuri pentru ca sa vada si alte persoane cum se ocupa Dacia de masinile in garantie, macar sa nu mai cumpere si altii Dacia daca intr-adevar se dovedeste ca-si bate joc de clienti (pana acum, faptul ca au avut max. 10 persoane pbl cu Easy R, nu dovedeste nimic; vedem in viitor ce se va intampla).

              Comment


              • Originally posted by abc View Post
                platesti 6950 euro pentru acces sau 7800 euro pentru sl plus, daca chiar nu rezisti fara ac.
                masina noua cu 3 ani garantie, dotari minime (cu cat dotarile sunt mai multe, mai sofisticate, creste probabilitatea ca ceva sa se strice), motorul (si nu numai) ma refer la cel de 1.0 este identic la toate nivelele de echipare.
                eviti raspunsul, era vorba de easy-r cu 0,9 TCe, unde si pretul e pe masura.

                Comment


                • Originally posted by mr.K View Post
                  Eu cred ca tot ce se intampla e normal. Doar e Dacia, nu poti avea pretentii ca astia vor face masini bune nici peste 100 de ani.
                  Daca in 2004-2005, la lansare si imediat dupa, mai intelegeam sa crezi ca achizitionezi in sfarsit o masina care seamana cu cele vestice macar 50%, dupa mai mult de 10 ani de la lansare, cred ca oricine vrea sa cumpere o Dacia, trebuie sa trateze cu maxima atentie alternative.
                  Dacia cumperi cand nu ai bani decat de Dacia.
                  Cand cumperi o masina noua si ai probleme cu ea imediat dupa 5.000 km, cu ce se deosebeste de un sh?
                  OFFT. Unele persoane vor sa cumpere numai lucruri noi si e normal sa cumpere un Crossover de la Dacia daca urmatorul cel mai ieftin croosover ca Marca, este aproape dublu la pret si avand cel putin aceleasi optiuni si avand necunoscute dpdv al fiabilitatii pe anumite componente mult mai scumpe decat kitu de ambreiaj de la Dacia! Da-ne tu un exemplu de crossover cu cel putin aceleasi optiuni cum are Dacia si care poate fi luat cu 2-3k e mai scump si care are o fiabilitate dovedita pentru toate componentele masinii! O sa-l cumpar eu. Cine da dublu pe o masina cu aceleasi optiuni si necunoscute ca la Dacia, daca nu si mai mari/costisitoare? E totusi un fier pe care-l folosesti un timp scurt de obicei, nu e o investitie ci o cheltuiala inutila!
                  Last edited by S Stepway; 11 October 2017, 12:03.

                  Comment


                  • Avand in vedere ca nu dau 2 bani pe crossover, masina inutila ca gama, fara nicio functie in plus fata de hatch/berlina, 3 plastice in plus+ cativa cm in plus la garda la sol, nu stiu ce sa-ti spun, arunca si tu banii pe ce vrei.

                    Comment


                    • La berline exista oferte mai bune ca Dacia, stiu ca Opel Astra Classic mi-a atras atentia, nici Megane nu sta rau, din pacate pentru mine berlina e inutila. La break sau monovolum in schimb diferenta pana la urmatorul model ca pret e de multe mii de euro, nu zic fata de urmatorul cu cutie automata sau cu motor diesel ca deja distanta e imensa...

                      Comment


                      • Fiecare cu preferintele si nevoile pentru care isi achizitioneaza o masina. Eu prefer si am nevoie de corssover/mini SUV (ok si fara 4x4) care este cat se poate de bine echipata la un pret cat mai mic; eram dispus sa ofer si 3-4k euro in plus pentru o alta marca (cutie manuala chiar) care sa ofere cel putin toate optiunile de la Dacia dar nu am gasit decat variante SH cu peste 300k km (cum de altfel sunt majoritatea in realitate).
                        Acum, dupa ce am condus 4k+ km cutie 'automata' zic ca nu voi mai reveni la manuala nici cand voi schimba marca.

                        Revenind la Easy R, deocamdata la mine merge foarte bine; am pornit-o dimineata dupa cateva zile de stat noaptea la temperaturi negative si nu a avut pic de trepidatie; fiind motorul mai turat, mergea si mai bine la ralanti (adica nu exista acele foarte mici trepidatii care sunt prezente la motorul in 3 cilindri).

                        Comment


                        • Originally posted by aris86 View Post
                          Când dai 6-7000 de euro mai inghiti probleme grave de la dacia, dar de la 10000 in sus alte pretentii, ca nu mai este in liga cu sh-ul, ci cu cele noi.
                          Sa fim seriosi, 10K sunt bani de seminte pt o masina. Au masini de 50K plus probleme de gen (sa ne amintim N47) si vrem la 10K sa mearga 300K fara probleme.

                          Mie Dacia mi se pare super oferta, masina ieftina de intretinut, o parchez linistit oriunde in jungla asta, nu ma doare daca o gasesc cocosata de usi pe tabla.

                          Nu ma deranjeaza micile probleme gen lant la 100K, dar mi se pare aiurea sa scoti o cutie si sa te bucuri 6K si apoi in service.

                          Comment


                          • imi amintesc, asa... ca acu` vreo 6-7 ani am participat la schimbarea actuatoarelor unei cutii de smart. avea "decit" vreo 160k km. am pierdut urma acum vreo 2 ani, ambreiaju` tot nu avea probleme dupa alti vreo 20k km de frecus in oras.
                            mnah... cineva, undeva, a gresit ceva. sau a redus, foarte mult, costurile de productie.
                            imi mai amintesc ca si aia era tot diesel.

                            Comment


                            • Originally posted by horatiuc View Post
                              La berline exista oferte mai bune ca Dacia, stiu ca Opel Astra Classic mi-a atras atentia, nici Megane nu sta rau
                              Pai compari masini SH iesite din fabricatie cu pretul uneia noua? Ma gandesc nu te-ai referit la Astra si Megane 2017 ca alea sunt la 15k.

                              Comment


                              • Originally posted by sadicu View Post
                                Pai compari masini SH iesite din fabricatie cu pretul uneia noua? Ma gandesc nu te-ai referit la Astra si Megane 2017 ca alea sunt la 15k.
                                Uite un Megane tce 130, ala de 1.6 e mai ieftin. Loganul meu a fost 14.500 euro, deci 13.000 cu Rabla. Astra era 12.000 cu TVA, 1.6 16v.

                                Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google